2777
2789

حالا بگو سوالت چیه یه کاریش میکنیم دور هم 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بپرس تا ببینیم چی میشه

امضات دقیقا منه 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐

بپرس تا بگیم

من همون کاربر الللل سابقم 😁😆😘 یــڪی با مشروب تو فکرخداست یـڪی تو مسجد بفکر زناست یـڪی قمه ب دست تـــو فکر غیرته یـڪی تسبیح ب دست تو فکر شھوته یـڪی ریششو با تیغ زده یـڪی با ریش مردمو تیغ زده جهنمے ک آدماش مـست باشن از دنیایے ک آدماش پست باشن خیلے بهترع...!

کدام عنصر زیر جزء دستگاه عصبی محیطی میباشد 

1 بخش سطحی مخچه

2 بصل النخاع 

3 بخش مهارتهای عملی مخ

4 اعصاب ارتباطی

پستی که میزارم واسه استارتره اگه مخالفی به خودت مربوطه منو ریپلای نکن 👊
کدام عنصر زیر جزء دستگاه عصبی محیطی میباشد  1 بخش سطحی مخچه 2 بصل النخاع  3 بخش مهارتها ...

خب جواب اینا تو خود کتابش هست بگرد پیدا کن😕

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
علوم کامل طلایی بخر  عااالیه  همچی توضیح داده سوال داره همچی من چندسال پیش باهمین کتا ...

حالا یه نگاه کن خوشگلم

احساس 5 گانه بویایی بینایی چشایی شنوایی لامسه به کدام قسمت از بدن منتقل شده و سپس به ادراک تبدیل میشد

1پوست بدن

2 مغز

3 نخاع

4 حرف زدن

پستی که میزارم واسه استارتره اگه مخالفی به خودت مربوطه منو ریپلای نکن 👊