2777
2789

سلام داداشم26سالشه دوروز سردرد تب سرفه ام داره ولی اصلا مداوم نیست در طول روز شاید دو سه بار،و این که اگر کرونا باشه دستگاه تهویه خونه روشن باشه بنظرتون نمیگیریم بقیمون؟یا اگر سه متر فاصلمون باشه

احتمالا 

ان شاالله که مبتلا نشده 

کرونا رفتاراش ناشناخته اس بنظرم شانسیه

تهویه کنید ماسک هم بزنید همگی

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

رعایت کنید حس بویایی رفت صددرصدکرونا ولی بازهم احتیاط کنید

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا جاش جدا کنید چون علائم کم کم خودشو نشون میده

ببین کلا خونه تک خوابه اتاقم اصن پنجره نداره فقط درش به سمت حاله بنظرتون بره داخل اتاق الوده تر نمیشه خونه؟اصن موندم چیکار کنیم

ببین کلا خونه تک خوابه اتاقم اصن پنجره نداره فقط درش به سمت حاله بنظرتون بره داخل اتاق الوده تر نمیش ...

توی گوشه ای از حال باشه

دست به چیزی نزنه ماسک بزنه و شماها ماسک بزنید

ظرف و ظروفش جدا کنید

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

دوستان سرفه کرونا از روز چندم شروع میشه؟

برای من یک هفته بعداز علایم سردرد و تب و اینا اومد و هرروز سرفه بدتر شد بعد از سه روز به اوج رسید روز هفتم خیلی بهتر شد ولی الانم کامل نمی تونم نفس عمیق بکشم