2777
2789
عنوان

دقیقا سال پیش همین موقع چه شبیُ گذروندم

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 123 پست
تو میدونی که اونایی که میگن خب تو هم فراموشش کن رفت که رفت...اصلا شدنی نیست.من همین الان اینقدر دارم ...

میدونم عزیزم خیلی خیلی سخته منی که 6سال پیش جدا شدم الان شوهر و بچه هم دارم هنوز ک هنوزه نتونستم فراموشش کنم من درکت میکنم

خدایا یاورم باش☝☝☝
من نمیخوام زندگیت یا خودتو قضاوت کنم ولی عزیزم یکم چشاتو باز کن و فکرتو ازاد.. اون اگر میخواست برگرد ...

نمیدونم چی بگم.ولی اونم منو دوست داشت.اونم چند بار تو دعواهامون معذرت خواهی کرد از همه.من دلم براش خیلی تنگ شده خب.دست من نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم خیلی خیلی سخته منی که 6سال پیش جدا شدم الان شوهر و بچه هم دارم هنوز ک هنوزه نتونستم فرا ...

امشب که خیلی حالم بده.چقدر این یکسال برام سخت بود. همش فکر میکنم اگر بقیه عمرمم همین قدر همیشه تو دلم باشه که زندگی چه بدردم میخوره

منظورم اینه همون موقع خوندم و فهمیدم چی میگه استارتر!

بازم خداروشکر که خوندیو وفهمیدی😆

درضمن کاربریتو خیلی دوست دارم گلم😍

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
خداروشکر یکی مارو دوست داشت😅🥰

🌹🌹

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
برنگشت؟اینم خانوادش تو این یکسال یک زنگم نزدن.حتی بهش گفتن نذار طولانی بشه طلاق بده وگرنه همش لفت می ...

نه.خانوادش منو از چشمش انداختن.منم وقتی دیدم انقدر بب عرضه و بچه س خودم طلاق گرفتم

گفت حرمتا شکسته شده و پلای پشت سر خراب شده!

چون بعد یک سال هنوز مث همون شب اینجوری بی قراری 

پس عاشقی و وابستگی در کار نیس 

سخته،منم بغض کردم از شنیدنش...

من جای شما بودم،با اینکه اینقدر مغرورم ک همیشه مامانم دعوا میکنه منو،حضوری میرفتم محل کارش،می گفتم ب حرمت شش سال زندگی ای ک باهم داشتیم 

بیا بشینیم مث دوتا آدم عاقل حرف بزنیم

نیومدم ک با اصرار برگردونمت چون اون زندگی دیگه زندگی نمیشه 

اومدم حرفاتو بشنوم ک حداقل عقلم باور کنه ک نیستی 

اینجوری ی عمر با کلی علامت سوال باید زند گی کنم 

همون طور ک روز عقدمون هر دو بله گفتیم برا شروع زندگی 

برا تموم کردنش هم هر دومون باید عقب بکشیم 

نه تو بری زندگی کنی،و من اذیت شم...