2777
2789
عنوان

دقیقا سال پیش همین موقع چه شبیُ گذروندم

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 123 پست
من تمام این یکسال نیمه های شب چیزها به خدا گفتم

پس دیگه فکرو خیال نکن بسپار دست خودش تو تلاشتو کردی دیگه هم خودتو کوچیک نکن پیشش 

ذکر الا بذکر الله بگو تا دلت آروم بگیره خدا بزرگه همه چیز دریت میشه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
چون بعد یک سال هنوز مث همون شب اینجوری بی قراری  پس عاشقی و وابستگی در کار نیس  سخته،منم ...

من تو پیام بهش خیلی اینجوری گفتم.اینقدر حرف زدم ولی اون خیلی صریح گفت نمیخوام.احساس کردم هر چی بهش نزدیکتر میشه دورتر میشه.ی شب بلیط گرفتم که برم خیلی ترسیدم اینجوری حرف بزنه.نرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم.ولی اونم منو دوست داشت.اونم چند بار تو دعواهامون معذرت خواهی کرد از همه.من دلم براش خ ...

پس چرا نمیاد دنبالت ببرتت.. اگر میخوام ازش بخواه برید یه جایی دوتایی باهم صحبت کنید شاید بتونید مشکلتونو حل کنید ولی اگر واقعا نمیخوادت دیگه اصرار نکن تا فکر نکنه اویزونی

من تو پیام بهش خیلی اینجوری گفتم.اینقدر حرف زدم ولی اون خیلی صریح گفت نمیخوام.احساس کردم هر چی بهش ن ...

پیام نه خواهر من 

مردا وقتی تو شرایط بد قرار میگیرن،سعی میکنن دور شن از تمام چیز هایی ک بهمشون میریزه

پیام تاثیر کلام حضوری رو نداره 

بدترین احتمال ممکن اینه ک بگه پای کسی در میونه 

اون جوری خود ب خود سرد میشی ازش،خداروشکر ممیکنی ک خودش رفت از زندگیت 

ولی الان همش ناشکر هستی ک چرا خدا اینجوری کرده با زند گیت 

پس چرا نمیاد دنبالت ببرتت.. اگر میخوام ازش بخواه برید یه جایی دوتایی باهم صحبت کنید شاید بتونید مشکل ...

نمیدونم.برای خودم هزاران سوال بی جواب موند.اینکه واقعا دیگه منو دوست نداره؟یا اینکه چرا اصلا منو دوست نداشت دیگه؟از من اصلا جدا نمیشد چی شد یهو؟چرا هیچ وقت فرصت نداد به زندگیمون.اصلا حال اون چه جوریه؟اصلا نمیدونم

پیام نه خواهر من  مردا وقتی تو شرایط بد قرار میگیرن،سعی میکنن دور شن از تمام چیز هایی ک بهمشون ...

اره درست میگی میدونی.ترسیدم که برم بهم بگه پیله و ازم بیشتر زده بشه.یکی میگه باهاش یک مدت حرف نزن یکی میگه برو.یک روانشناس میگه مردا بدشون میاد پیشقدم بشی و مغرور میشن جلوت یکی میگه برو حرفاتو بزن.من نمیدونم چیکار کنم بهتره

نمیدونم.برای خودم هزاران سوال بی جواب موند.اینکه واقعا دیگه منو دوست نداره؟یا اینکه چرا اصلا منو دوس ...

مطمئن باش حالش بهتراز توعه.. خوب اگر اینجوریه یا پای طلسم وسطه یا یه شخص دیگه

مطمئن باش حالش بهتراز توعه.. خوب اگر اینجوریه یا پای طلس وسطه یا یه شخص دیگه

فقط یکبار به من گفت حالم از تو خیلی بدتره ولی زندگی که حرمتش ریخته باشه بدردم نمیخوره

تغییرات ناگهانی رفتار گاهی ممکنە نشون از بهانەجویی و تصمیم ی مرد برای طلاق باشە ، حالا ب هر دلیلی

اره اون زمان فقط میگفت طلاق.خیلی بد رفتار کرد.تو روی همه ایستاد‌.بعد که ارومتر شد خودش گفت حرمتا شکسته شده