2777
2789
عنوان

دقیقا سال پیش همین موقع چه شبیُ گذروندم

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 123 پست
اره.میگفتم کجایی...میگفت سرم شلوغه بعد زنگ بزن.ده شب گذشت نیومد منو که بعد این همه مدت اومده بودم بب ...

من نمیخوام زندگیت یا خودتو قضاوت کنم ولی عزیزم یکم چشاتو باز کن و فکرتو ازاد.. اون اگر میخواست برگرده توی این 1 سال برمیگشت من و شوهرم دعواها داشتیم اولایل ازدواج که یک دفعه پدرم باهاش تماس گرفت و گفت دیگه دوربر دخترم و خونه و خانوادم نبینمت برو گمشو از زندگیمون بیرون اونم فقط سر کارایی که مادرش یادش داده بود ولی چون عاشقم بود اومد دنبالم همون شب با التماس بردم و دیگه هیچ وقت نزاشت کسی واسمون تصمیم بگیره.. کسی که رفته دیگه برنمیگرده با زورم برش گردونی خودت عذاب میکشی همه چیزو بسپار به بالا سری و از اون بخواه که ایندتو بدون ادمای اضافی اعصاب خورد کن برات تضمین کنه.. اصلا دوست ندارم اینجوری ناراحت باشی ولی کسی که بی دلیل یک ساعت به شریک زندگیش پشت میکنه همون که نباشه بهتره این به چنین ادمایی عشق نیست حماقته محظه

اره همه همینو گفتن.اصلا نفهمید داره با من اینجوری حرف میزنه.انگار من غریبه بودم.ی جوری بد باهام حرف ...

عزیزم چن سال بود ازدواج کرده بودین؟بچه هم داری؟

خدایا یاورم باش☝☝☝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=164592613]دقیقا منم نشد تو خونه ای که انتخاب کردم و جهیزیه ای که بعد از رفتن من قرار بود بفرستن زندگی کنم.با ا ...[/QUOTE

الهی 😔😔😔

بال و پر زنانگی ام را بریده اند..(:
دقیقا منم نشد تو خونه ای که انتخاب کردم و جهیزیه ای که بعد از رفتن من قرار بود بفرستن زندگی کنم.با ا ...

الهی بمیرم واسه دلت

گریه م گرفت.برات خیلی دعا میکنم دوستم.یاد خودم افتادم.یاد شبایی که قرانو بغل میکردم و میخوابیدم.یاد پیام ها و زنگ هایی که بی جواب میموند چون خانواده ش نمیزاشتن جواب بده.خدا برات راه نجاتی باز کنه

چندسالته عزیزم 

اینوبپذیر که دیگه اون نمیخادت برای همین محلت نمیده ورفته دادخواست طلاق داده..توم سنگ بزار روش.ضعیف ن ...

من جلوش ضعیف بودنمو نشون ندادم.ولی اینم برام قابل درک نیست که بتونم با دلم کنار بیام.منم ازش دلخورم... ولی خوب از تمام دنیاهم همینقدر دلخورم

مشکوکه رفتاراش.خداکنه مشکلت معجزه وار حل بشه.یا زندگیتون درست بشه یا یجوری مهرش ازدلت کنده شه که انگ ...

همون معجزه که گفتی خدا کنه بشه.من که بریدم دیگه. تمام این یکسال خدا هیچ دخالتی نکرده😢

اما من دلم طلاق نمیخواست.

عزیزم منم نامزدم که عاشقانه همدیگه رو دوس داشتیم سر هیچی رف دادخواست طلاق داد من نمیخواستم جدا بشم ازش واقعا دوسش داشتم اما اون رف ک رف الانا ک یادم میوفته اتیش میگیرم.انشالله هرچی خیره پیش بیاد برات

خدایا یاورم باش☝☝☝

اسی نود در صد وقتی از شما جدا زندگی میکرده یکی اومده توی زندگیش و اینم بدش نیومده و دنبال بهونه بوده شما رو دست به سر کنه زیاد از این موارد دیدم متاسفانه مردا جنس کثیفی دارن

الهی بمیرم واسه دلت گریه م گرفت.برات خیلی دعا میکنم دوستم.یاد خودم افتادم.یاد شبایی که قرانو بغل می ...

برنگشت؟اینم خانوادش تو این یکسال یک زنگم نزدن.حتی بهش گفتن نذار طولانی بشه طلاق بده وگرنه همش لفت میداد و دادخواست نمیداد.۳۰سال

عزیزم منم نامزدم که عاشقانه همدیگه رو دوس داشتیم سر هیچی رف دادخواست طلاق داد من نمیخواستم جدا بشم ا ...

تو میدونی که اونایی که میگن خب تو هم فراموشش کن رفت که رفت...اصلا شدنی نیست.من همین الان اینقدر دارم گریه میکنم که نمیبینم چی مینویسم.اصلا داغ دلم همیشه تازه هست

بله یهو

عزیزم خدا نیمه ی شب بهتر صدای آدمو میشنوه 

از ته دلت ازش بخواه چیزی که صلاحه پیش بیاد 

بگو خدایا اگه برگشتی در کار نیست خودت یه جا فکرشو مهرشو از دلم بکن و یه آینده خوب برام بنویس 

ولی اگه شدنیه به مهربونی خودت یه مهری تو دلش بیافته پشیمون شه و برگرده التماسم کنه 

فقط آرومم کن هر جوری که به نفعمه

ان شالله به حق فاطمه ی زهرا که کارت درست شه و جوری که دوست داری پیش بره 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات