2777
2789
عنوان

زن عموی شوهرم بهم گف باید باسیخ آهنگی حرف بکنم تو کله ات

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 88 پست
جواد کیست 😲😲

عاشکیم😘😘😘

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خداییش من هر دفعه میبینمت گشنه ام میشه🤣 ته دیگ منظورت همون ته چینه؟

نه نه اون ته دیگ کوچولو ها ک روی پلو میذارن ک هی نگاه میندازی ببینی مال کی بزرگتره ک حقتو خورده😂😂😂😂

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشکیم😘😘😘

عشقتون پایدار 😍بهش بگو جمعه و دوشنبه چت مت تعطیل 😒😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مگر اینکه آشو بزارم ته دیگ‌بزنه☹ فردا آش داریم😂

نوش  جونت😂😍اش بپز بایک وجب روغن با کشک نعنا داغو سیر داغ پیاز داغ تزیین اووووف

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین
عشقتون پایدار 😍بهش بگو جمعه و دوشنبه چت مت تعطیل 😒😂

😂خخخ چشم بهش میگم 😅

شما خودشو ناراحت نکن😝

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
😂خخخ چشم بهش میگم 😅 شما خودشو ناراحت نکن😝

تچکر 😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مگر اینکه آشو بزارم ته دیگ‌بزنه☹ فردا آش داریم😂

منم آش میخواااام😋😍

نوش جونتون

تچکر 😂

قربان سنه😘

قربان سنه😘

الله المسین 😄😘

بیا یه کاسه برات بزارم ببرم مرسی عزیزم 😘

عزیزمی😘

نوش جونتون گلم