2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یانه؟

2257 بازدید | 224 پست

ازکسی که وابسته به مادرشه ومادرش همه چیه رابطه مارومیدونه ودخالت میکنه و ازاین موضوع راضیه جدابشم؟؟

خیلی ام راجبش باهاش حرف زدم

تعداد رای : 144
نظرسنجی
خوبه
18
12%
بده
10
6%
زمان بده بهش
40
27%
پای مادرشوهرواززندگی قطع کن
76
52%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بهت بگیم طلاق بگیر طلاق میگیری 

بگیم نه بمون میمونی ؟؟

اگه سوهر شما وایسته به مادرشه و مادرش دخالت میکنه 

شما وابسته به نی نی سایت هستید و نی نی سایتا حتی تو‌ طلاق شما دخالت میکنن 

تو ک بدتری. 

حداقل اون مامانشه 

ما ک غریبه ایم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

الان اینجا همه میگن طلاق بگیر 

مشکل و خودت باید حل کنی آدمای اینجا که خوبیای شوهر شمارو ندیدن

منم از این موضوع ها گذاشتم و اما بعد فکر کردم دیدم اشتباه کردم

منم مشکل شمارو دارم بهتر نشده بدترم شده ازم قائم می‌کنه ک بهشون گفته انقد حرف زدم راجع ب این موضوع ک ب اینجا رسیده

چیزی واسه گفتن ندارم😊
میگه مگه من دیوونه ام متاسفانه ازهمه بیشترمشکله ذهنی داره فکرمیکنه ازهمه سالم تره

خو خوشگلم خودت برو 

بهت یاد میده چطور رفتار کنی 

سیاست یاد میده 

طلاق گزینه ی آخر اخره

اين مشكل رو ميتوني با صحبت سياست يا حتي مشاور حل كني طلاق هميشه اخرين راه هستش اگه زندگي و شوهرت رو دوست داري بهتره براي حفظش تلاش كني كه بعدها شرمنده خودت نباشي و بدوني كه تو تمام سعي و تلاشت رو كردي

الان بهت بگیم طلاق بگیر طلاق میگیری  بگیم نه بمون میمونی ؟؟ اگه سوهر شما وایسته به مادرشه و م ...

به خونوادمم گفتم که میخوام جداشم اونام قبول کردن

هنوزنامزدیم

خواستم اگه دل گرمی بدین ازطلاق فعلا صرف نظرکنم

الان اینجا همه میگن طلاق بگیر  مشکل و خودت باید حل کنی آدمای اینجا که خوبیای شوهر شمارو ندیدن ...

جدیدا خیلی بدشده

من اصلاگیرنمیدم بهش اون خیلی گیرمیده

حتی رابطه منوداداشموزیرنظرمیگیرع انگارکه نامحرمیم

به خونوادمم گفتم که میخوام جداشم اونام قبول کردن هنوزنامزدیم خواستم اگه دل گرمی بدین ازطلاق فعلا ص ...

دل گرمی ؟؟

عزیزم ما نه از شرایط شما نه از شرایط همسرت 

نه از زندگیتون چیزی میدونبم 

دو خط نوشتی میخوای برا اساس دوخط تجویز کنیم ک طلاق بگیری یا ن دلگرمم کنیم یا دلسرد 

بخدا ازدواج مسخره بازی نیست 

یکم بزرگ شید 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
جدیدا خیلی بدشده من اصلاگیرنمیدم بهش اون خیلی گیرمیده حتی رابطه منوداداشموزیرنظرمیگیرع انگارکه نام ...

حساسیتش روش بیشتر شده شاید خانوادش چیزی گفتن شایدم داره تلافی میکنه

چیزی واسه گفتن ندارم😊