2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 224 پست
خو خوشگلم خودت برو  بهت یاد میده چطور رفتار کنی  سیاست یاد میده  طلاق گزینه ی آخر ...

برم مشاوره بگم سره اینکه دوقدم ازش جلوتر راه رفتم کتکم میزنه جلوی مادرش؟

خسته شدم ازکاراش ولی دوسش دارم۳سال بخاطرش همه کارکردم این اواخر بدتروبدترمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیتش روش بیشتر شده شاید خانوادش چیزی گفتن شایدم داره تلافی میکنه

قبله نامزدی میگف من ازهیشکی محبت ندیدم بدبختی کشیدم بعده اینکع نامزدکردیم مادرش فکرکرد من هووشم هی محبت پشته محبت

حس میکنم دیگه ازمن زده شده چون مادرش آغوششوبراش بازکرده

برم مشاوره بگم سره اینکه دوقدم ازش جلوتر راه رفتم کتکم میزنه جلوی مادرش؟ خسته شدم ازکاراش ولی دوسش ...

بخدا قسم من و نامزدم بابت دخالت مادرشوهر داشتیم جدا میشدیم 

رفتیم مشاوره جوری پشتم وایستاده حتی تاریخ عقدمو مشاوره تعیین کرد 

با مادر شوهرم فردا جلسه داره 

بقول خودش ازم لیدی میخاد بسازع

من بخاطر همین قضایا جدا شدم،بنظرم اگر سیاست داری و میتونی شوهرتو بکشونی سمته خودت و زرنگ هستی جدا نشو ولی اگر دختر ساده ای هستی مثل من حتما جدا شو چون ضربه میخوری بهم میریزی

بهم گف برات شیربخرم بریم خونمون شیرنسکافه درست کنی؟گفتم نه مرسی عزیزم سره اون دعواش شد باهام که چرانمیخوای سره کوچشونم گفت به ت خ م م میخای بیانمیخای نیا

بارهاحرفه بدمیزنع مادرش خبرداره اونوقت مادرش به من میگه عفت کلام نداری جداشو

یااینکه میرع سره کارمیاد زنگ میزنه توشلوارلباستوکجاعوض میکنی؟؟داداشت میبینن تورو من بهت اعتمادندارم

یااینکه منوسره چیزای کوچیک کتک میزنه

قبله نامزدی میگف من ازهیشکی محبت ندیدم بدبختی کشیدم بعده اینکع نامزدکردیم مادرش فکرکرد من هووشم هی م ...

همینجورین اسکلا شوهر منم افسرده بود اصن اعتماد ب نفس صفر کمبود محبت شدید اونم مثل بچه ها می‌گفت هیچکس محبت نمیکنه بهم هیچکس دوسم نداره اما الان خواهراش و ننش ی جور ماچ و بوسه و....میکنن دهنم باز میمونه لعنتیا ی کار کردن همش ب اونا پناه میبره درد و دل می‌کنه با اونا خوشه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
ن نامزدم بود  چون مث بیمارای روانی یه بند غر میزدم  بهش گفتم عصبی شدم منو ببر دکتر روانش ...

این عمرا بیاد چون فکرمیکنه به خیاله خودش استاده فلسفس

خودم تکی برم ینی خوب میشه اوضاع؟

۱ساله باهاش حرف میزنم باده هواس

اول اينو بگم كه خيلي مراقب خودت و بارداريت باش 

خييييليييي

دوم اين كه اره برو پيش مشاور بگو از همه چيزت اگه برات مقدور مشاور تلفني بگير 

من بخاطر همین قضایا جدا شدم،بنظرم اگر سیاست داری و میتونی شوهرتو بکشونی سمته خودت و زرنگ هستی جدا نش ...

سیاستم صفره

ولی اون مادرش فوق العاده باسیاسته

برم مشاوره بگم سره اینکه دوقدم ازش جلوتر راه رفتم کتکم میزنه جلوی مادرش؟ خسته شدم ازکاراش ولی دوسش ...

این آدم بددله .اگه کتک میزنه از الان، من میگم قطعا جدا شو

خیلیییی خیلیییییی خیلییییی قدیمیم