2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 224 پست
همینجورین اسکلا شوهر منم افسرده بود اصن اعتماد ب نفس صفر کمبود محبت شدید اونم مثل بچه ها می‌گفت هیچک ...

هردعوایی میشه مادرشوبرمیدارع میاره 

همین جمعه مادرشوآورد مادرشم دوتاچک زد توگوشه پسرش که چرا جدانمیشین ساعت۱۲شبم دادوهوارکرد توحیاط رفتش

اول اينو بگم كه خيلي مراقب خودت و بارداريت باش  خييييليييي دوم اين كه اره برو پيش مشاور بگو ا ...

فعلاعقدم گلم ولی متاسفانه رابطه داشتیم باهم

پدرومادرمم ازدستش خسته شدن فکرنکنم راضی به برگشت من باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم قبل از مسأله مادرشوهر ، مسأله بددلی و کتک زدن ایشون و جدی بگیر.اینا مشکلات اولیه هستن و مادرشوهر مشکل ثانویه.مشکل مادرشوهر ممکنه حل بشه اما مشکلات اولیه رو بنا بر تجربه میگم هیچوقت حل نمیشن

خیلیییی خیلیییییی خیلییییی قدیمیم
سیاستم صفره ولی اون مادرش فوق العاده باسیاسته

دقیقا مادره نامزده خیلی عفریته بود هی سعی میکرد خودشو به نامزدم بچسبونه یکارایی میکرد بخدا عجیب انگار به رابطمون حسودی میکرد😐عزیزم اگر شوهرت الان دسته بزن داره مطمعن باش بعدها بدتر هم میشه بنظرم روی کاغذ خوبی ها و بدیهاش رو بنویس و حسابی فکر کن بعد از مشاوره مشورت بگیر بعد تصمیم بگیر نری با ۲تا بچه برگردی خدایی نکرده🤗

این آدم بددله .اگه کتک میزنه از الان، من میگم قطعا جدا شو

اینم بگم که خودش بازبونه خودش گفت که مادرم به خاطره من کارایی کرده که نمیتونم بنویسم

بددلیش واسه همینه هم اینکه خونواده مادرش خیلی بازو بی خیالن

راهش چیه گلم؟

عزیزم راه سخت و طولانی در پیش داری و حوصله.مثلا باید جوری وانمود کنی که مادرشو دوست داری.وقتی نیست زنگ بزنی به مادرش بعد مثلا بهش بگی امروز زنگ زدم مثلا سرما خورده بود نگرانش شدم ....وقتی ببینه تو مشکلی نداری حساسیتش کم میشه به موضوع.ولی اگر همش بگی چرا اونجا به حرفش کردی چرا اینجا جلوش منو ضایع کردی بدتر میشه.باید اینا رو غیر مستقیم بهش بفهمونی.بگو خیلی این رفتارتو که جلوی همه حتی پدرو مادرم حواست بهم هستو دوست دارم...بعد اون خودش میدونه که دیگه جلوی پدرو مادر خودش که قطعا باید مراقب رفتارش باشه...دیگه از این مثالا زیاده باید خوب مطالعه کنی😊

هردعوایی میشه مادرشوبرمیدارع میاره  همین جمعه مادرشوآورد مادرشم دوتاچک زد توگوشه پسرش که چرا ج ...

البته این رفتاراش قابل توجیه نیست.من فقط در اون خصوص گفتم راه داره...ولی گویا مشکلات ریشه ای زیاد داره.بیشتر فکر کن

به نظرم قبل از مسأله مادرشوهر ، مسأله بددلی و کتک زدن ایشون و جدی بگیر.اینا مشکلات اولیه هستن و مادر ...

خودش اولا اصلااینجوری نبود میدونم که مادرش یادمیده بهش

خیلی وقتاگریع میکنع میگع من بدم تومنوول نکن

اینم بگم که خودش بازبونه خودش گفت که مادرم به خاطره من کارایی کرده که نمیتونم بنویسم بددلیش واسه هم ...

حرفام و جدی بگیر و تو گوشت بمونه.حتما مشاوره هم برو

عزیزم راه سخت و طولانی در پیش داری و حوصله.مثلا باید جوری وانمود کنی که مادرشو دوست داری.وقتی نیست ز ...

فکر میکنم شما بقیه حرفای خانم استارتر و نخوندید.به نظرم مشکل مادرهمسرشون در برابر مسایل بعدی هیچه

[QUOTE=164589873]فعلاعقدم گلم ولی متاسفانه رابطه داشتیم باهم پدرومادرمم ازدستش خسته شدن فکرنکنم راضی به برگشت من باش ...[/QUOTEمثل اين حرفو الان تو يه تاپيك ديگه گفتم أزت خواهش ميكنم نترس از اين كه بأكره نيستي نترس از بعد جدا شدنت تا جايي كه توان داري بمون و سعي كن براي درست كردنش ولي وقتي نميشه خودتو نسوزون ادم يك نفري نميتونه جلو همه مشكلات وايسه