الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم قبل از مسأله مادرشوهر ، مسأله بددلی و کتک زدن ایشون و جدی بگیر.اینا مشکلات اولیه هستن و مادرشوهر مشکل ثانویه.مشکل مادرشوهر ممکنه حل بشه اما مشکلات اولیه رو بنا بر تجربه میگم هیچوقت حل نمیشن
دقیقا مادره نامزده خیلی عفریته بود هی سعی میکرد خودشو به نامزدم بچسبونه یکارایی میکرد بخدا عجیب انگار به رابطمون حسودی میکرد😐عزیزم اگر شوهرت الان دسته بزن داره مطمعن باش بعدها بدتر هم میشه بنظرم روی کاغذ خوبی ها و بدیهاش رو بنویس و حسابی فکر کن بعد از مشاوره مشورت بگیر بعد تصمیم بگیر نری با ۲تا بچه برگردی خدایی نکرده🤗
عزیزم راه سخت و طولانی در پیش داری و حوصله.مثلا باید جوری وانمود کنی که مادرشو دوست داری.وقتی نیست زنگ بزنی به مادرش بعد مثلا بهش بگی امروز زنگ زدم مثلا سرما خورده بود نگرانش شدم ....وقتی ببینه تو مشکلی نداری حساسیتش کم میشه به موضوع.ولی اگر همش بگی چرا اونجا به حرفش کردی چرا اینجا جلوش منو ضایع کردی بدتر میشه.باید اینا رو غیر مستقیم بهش بفهمونی.بگو خیلی این رفتارتو که جلوی همه حتی پدرو مادرم حواست بهم هستو دوست دارم...بعد اون خودش میدونه که دیگه جلوی پدرو مادر خودش که قطعا باید مراقب رفتارش باشه...دیگه از این مثالا زیاده باید خوب مطالعه کنی😊
[QUOTE=164589873]فعلاعقدم گلم ولی متاسفانه رابطه داشتیم باهم پدرومادرمم ازدستش خسته شدن فکرنکنم راضی به برگشت من باش ...[/QUOTEمثل اين حرفو الان تو يه تاپيك ديگه گفتم أزت خواهش ميكنم نترس از اين كه بأكره نيستي نترس از بعد جدا شدنت تا جايي كه توان داري بمون و سعي كن براي درست كردنش ولي وقتي نميشه خودتو نسوزون ادم يك نفري نميتونه جلو همه مشكلات وايسه