2777
2789
عنوان

بابام شبا جاشو خیس میکنه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خنده داره؟؟

خجالت بکش

حتما مشکلی داره

من پارسال یک بار امسال هم یکبار شب ادراری گرفتم خیلی حس بدیه😪

میترسم شب حتی خونه مادرم بخوابم آبروم بره

دلم واسه بابات سوخت😪

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
دختره یا باباهه؟

باباهه یا اینکه قبل خاب مایعات مصرف نکنه. ساعت زنگ بزاره شبا بره سرویس. خود ارضایی در دوران جوانی باعث میشع در سن بالا ب این مشکل بخوریم البته این یه دلیلش هست مت روانشناسی میخونم تاجایی ک اطلاع داشتم گفتم

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍

اه خانما بیچاره رو ترور کردید اینقدر حرف بارش کردید حتما بنده خدا نمیدونست ممکنه مشکل داشته باشه پدرشون حالا هی بگید چرا میخندی بدم میاد ازاینجور ادمایی ک با لحن تند دیگران رو میرنجونن .عزیزم از پدرتون بخواین ب پزشک مراجعه کنن .😍

حتما حتما براشون تست خون سلامت پروستات انجام بدید . به خنده و شوخی نگیرید ممکنه مشکل پروستات یا مثان ...

مقصر اصلی هم مادرته که میاد این مسئله رو برای شما با جزئیات تعریف میکنه 😑

استارتر به خاطر تاپیکت اشکم دراومد به خاطر بابات که تو دخترشی 

پدر من سه سال آخر ایزی لایفی شده بود هروقت دیجی کالا فروش فوق العاده بذاره پیام میده من داغون میشم بعد تو میخندی ....

شش ماهه ندارمش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

احتمالا پروستات بزرگ‌شده  حتما باید معاینه بشن

اسی تو این سن به طور طبیعی پروستات آقایون بزرگ میشه ولی باید معاینه بشن که خدای نکرده  به سرطان پروستات دچار نشن 

مثل خانم ها که بعد سن ۴۰ باید برای معاینه سینه مراجعه کنن که سرطان سینه نگیرن