2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیشونمیده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 97 پست
این که بخواد آدم دم به دیقه نگاه کنه زشته و نشونه بی اعتمادیه ولی قایم کردنش روی مخه تو هم گوشیتو به ...

خب من ک قبل ازدواج نمیدونستم این اخلاقشه!گوشیشو اگ انقدنچسبونه ب خودش من مشکوک نمیشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمزشو بلدم.امااصلا دستم نمیفته ک بفهمم چکارداره میکنه.اخه بیرونم اصلا نمیره بدون من.مگه اینکه تو تای ...

شما بلد باشی می تونه هیستوری رو پاک کنه همه چیز رو وقتی بهش اعتماد نداشتی چرا ازدواج کردی عزیزم ؟

رمزشو بلدم.امااصلا دستم نمیفته ک بفهمم چکارداره میکنه.اخه بیرونم اصلا نمیره بدون من.مگه اینکه تو تای ...

عزیزم دلیل نداره چک کنه

من خودم شوهرم دوس نداره چک کنم دستم باشه 

چون دوستاش فیلم و پیام های بی ادبی تو گروه میزارن 

بهم فوش میدن 

خب من ک قبل ازدواج نمیدونستم این اخلاقشه!گوشیشو اگ انقدنچسبونه ب خودش من مشکوک نمیشدم

چه ربطی به گوشی داره ؟ شما قبل ازدواج با اعتماد کامل بهش ازدواج کردی دیگه پس در همه ی مورد ها باید بهش اعتماد داشته باشی اگه نداری یا ترسی توی دلته باید عزیزم مشکل رو پیدا کنی راحت ترین راه اینه بشونیش بگی رمز گوشیامون رو بگیم به هم نه این که هر دیقه چک بکنیش و بگو هر چی دوست داری ببینی با من ببین فیلم ۳۶۵ روز رو دانلود کن باهاش ببین یکم براش عادی شه نه این که اگه چیزی هم می بینه بره توی توالت که انقدر استرس بکشی

توروخدا بگو ک چکار کنم😭

خب باهاش جدی صحبت کن بگو زن و شوهر نباید چیز مخفی از هم داشته باشن بگو اگه چیزی نیس همین الآن همین دقیقه گوشیتو باز کن من نگا کنم و چیزی نبود دیگه به گوشیت دس نمیزنم نداد بزرگتراتونو در جریان بذار باهاش قهر کن. خواهر من دقیقا شرایطش عین تو بود بعد فهمید داره بهش خیانت میکنه. یا یه جوری رمز گوشیشو پیدا کن

میگه من اخلاقم اینه.گوشی ب کسی نمیدم

ببین دقیق مثل شوهر من هست من اوایل عصبی میشدم اما الان با لحن آروم میگم باشه عزیزم اگه اخلتقت اینه پس لا اقل تو دستشویی یا حمام نبر منو حساس تر کن  یا پنهانش نکن

🌌