2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیشونمیده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 97 پست
این مورد خداییش یه جوریه حمام و دستشویی میبره و شب قایمش میکنه خب نرمال نیست اصلا

این یه کم مشکوکه ولی در کل توی نی نی سایت میبینم که همه حق مسلم خودشون میدونن که به موبایل شوهرشون ۲۴ ساعت شبانه روز دسترسی داشته عجیبه برام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش صحبت کن بگو چرا این کارو میکنی این کارت باعث میشه من فکرایی بدی به سرم بیاد بگو اگه من این کارو کنم تو چیکار میکنی بگو من به حریم شخصیت احترام میذارم چک نمیکنمش اما تو زندگی مشترک چیز پنهانی نباید باشه قشنگیش اینه هم زن هم مرددرمز گوشی هم وبدونن اما تجسس نکن 

🌌

با این اراجیف گند نزن به زندگیت زن و شوهرم باشی یه حریم شخصی هست واس هرکسی مگه قراره همه چیشو کنترل کنی!! اونی که بخواد خیانت کنه میکنه هرچقدم اینکارارو انجام بدی. .اگه باش خوشبختی کرم نریز بعدا پشیمون میشی.

کاربر آقا هستم

حالا هر پنهان کاری نشونه خیانت نیست شوهر منم همینه البته قائم نمیکنه ولی ناراحت میشه نگاه کنم میگه دوستاش فیلم و عکس ناجور میفرستن خوشم نمیاد ببینی اوایل هم مشروب می‌خورد نمی خواست بفهمم گوشیش رو قائم می‌کرد پیام هاش رو نخونم 

میخندی؟😶😮

از سادگیش میخندم چون خودمم دوسال مثل خر گول میخوردم 

الان میدونی به چه نتیجه ایی رسیدم با اینکه رمز گوشیش میدونم دست نزدیکش نمیبرم میزارم این سم و ترس از من تو بدنش باشه همینکه میترسه وقتی چیزی داره قایمش میکنه خودش کافیه 

و البته که یه دو ماهی هست چیزی ندیدم ازش

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
خیانت پور. ن

واقعا نمی تونم مردایی که پو:»»رن میبینن رو درک کنم هیچوقت 

البته یادمون نره بعضی وقتا خانوما مقصرن من باهاش خیلی فیلما دیدم ( منظورم سینمایی هاست) براش کاملا عادیه یعنی از اول هم اخلاقش اینجوری بود و راجب گوشی هم کاری داشته باشیم میگیریم یا شاید به شوخی بخوایم گوشی هامون رو عوض کنیم یکم این چیزا رو براشون عادی جلوه بدید براشون عادی می شه هرچقدر سفت بگیرید و حساسشون کنید بدتر می شن!

این یه کم مشکوکه ولی در کل توی نی نی سایت میبینم که همه حق مسلم خودشون میدونن که به موبایل شوهرشون ۲ ...

نه خب اینم واقعا درست نیست...هر انسانی یه حریم خصوصی داره

من خودم دوست ندارم شوهرم پیامهای من به دوستمو بخونه

بعصیا اینو نشانه ی صمیمیت بین زن و شوهر میدونن متاسفانه😑😑😑😑

خخخ دقیقا عین شوهر من  شک نکن حتی یه درصد شک نکن داره خیانت میکنه منم دوسال طول کشید تا فهمیدم ...

رمزشو بلدم.امااصلا دستم نمیفته ک بفهمم چکارداره میکنه.اخه بیرونم اصلا نمیره بدون من.مگه اینکه تو تایم سرکارش بخاد قراربزاره باکسی

چرا میخوای دیوونه بشی گوشی یه چیی شخصیه منم یک سالو خورده ازدواج کردم تا حالا یبارم به گوشیش دست نزدم و البته خودشم نمیزاره دست بزنم چون رفیقاش شاید چیزه بدی بفرستن ولی دوست نداره من ببینم کلی هم مشتری خانوم و دختر داره روزو شبش هم با مشتریاش  سرو کله میزنه ولی من اهمیت نمیدم منم بعضی وقتا شک میکنم ولی خوب شک کردن زندگیو نابود میکنه

رمزشو بلدم.امااصلا دستم نمیفته ک بفهمم چکارداره میکنه.اخه بیرونم اصلا نمیره بدون من.مگه اینکه تو تای ...

بزار بخوابه خوابش که سنگین شد برش دار 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏