2777
2789

امروز دوتا طلسم پیدا کردیم بردیم پی شدعا نویس گفت خیلی سنگینه فقط نوشته شر تو زندگیشون باشه بدتر اینکه میدونیم کار کیه کار زن عمومه چون ما تو این خونه نبودیم و کلید دست اون بوده و با ما خیلی لج داره و بابام بشدت دوسش داره و باور نمیکنه میگه شما درستون رو بخونین تا من نزنم تو سرتون از بابام هرکاری میکنم بازم متنفر میشم بخاطر این کاراش ولی... بگذریم 

یه دعا داده برا باطل‌ش وری نمیدونم اثر داشته باشه یا نه گفته یکی دیگه هم تو خونتونه باید باشه 

لای درزای کمد دیواری قایم کرده بود مامانم امروز داشت اونجا رو میشکست ک چیزی بچسبونه این افتاده بود پایین 😐 خدا ازش نگذره 

عکس دعاهه رو بفرست

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداازشون نگذره اونایی ک بااینجور چیزا باعث نابودی زندگی بقیه میشن

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

ببین خوشگلم گیریم طلسم هس 

پیش این دعانویسا نرین 

اینا موکل دارن 

وارد زندگیتون میشن 

زندگیتون سنگین میشه 

دراین موقع مراجعه کن به کتاب الله

چی از سوره بقره و سوره جن قوی تر؟

۴۰روز نماز اول وقت بخون قبل خواب سوره جن و روزا سوره بقره بخون

ببین چجور زندگیت ازاین رو به اون رو میشه

این دعانویسا اگه خیلی ماهر بودن اولندش زندگی خودشون این مدلی نبود

دومندش اصلا مبلغی در ازاش نمیگرفتن

😐😐

دختر خوب

کسی که بدون توجه به وجدان و اخلاقیات میره دنبال سحر و جادو و خراب کردن زندگی بقیه، کمک حالش در این پلیدی همون رماله

دعا و طلسم کاملا متفاوتند و اشتباه بیان نشه گلم

دعا یعنی من و شما برای سلامت و موفقیت هم به درگاه خدا دعا کنیم ولی طلسم  بداندیشی و دشمنیه

و ی نکته ی مهم که بهتون نمیگن تا ازتون کاسبی کنند اینکه یک طلسم تا وقتی کشف نشده موثره، وقتی کشف شد نباید باز یا خونده بشه چون خوندن و دیدن متنش هم روی شخص تاثیر میزاره

اینجور وقتها، بدون خوندن یا باز کردن ببرید بندازید تو رودخونه یا دریا، در این صورت، طلسم بانی خودشو گرفتار می کنه شدت گرفتاری بستگی به قدرت اون طلسم داره

خدا دوستتون داسته که رو شده ولی نه باز کنید و نه بخونیدش گلم

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
ببین خوشگلم گیریم طلسم هس پیش این دعانویسا نرین اینا موکل دارن وارد زندگیتون میشن زندگیتون سنگین میش ...

من صدبار رفتم پیش کسی که موکل داشته چرا جن نیومده تو زندیگم.؟؟. هر چی میشنوید باور نکنید 

کاربر آقا