2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن 😥😥😥

4998 بازدید | 23 پست

سلام مامانا،پسرم دو سال و سه ماهشه

از حدود یک ماه پیش گاهی پوشکش نمیکردم و میبردم دستشویی که جیش کنه

الان حدود دو هفته اس جیش رو میگه اگرم نگه حدود هر دوساعت میبرمش و الان مشکلی از این بابت نداریم

فقط پوشک از شب تا صبح هنوز برقراره

ولی وقتی پی پی داره میگه ولی اینقدر نگه میداره تا پوشک شبو میکنم تو اون پی پی میکنه

نمیدونم با این چه کارکنم هر کار میکنم تو دستشویی یا صندلی قصری هم نمیکنه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
ای قربونششش بشممم 😍😍😍😍😍 من مجردم تجربه ندارم😅😅

😂😂😂😂😂😂😂😂انشالله قسمتت به حال و روز ما بیفتی

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هنوز مشکل دارم  پسر من از کثیفی بدش اومد یه بار پاش کثیف شد دیگ میترسه

چند وقتشه

سه سالشه ایتقد خودشو نگه میداره مجبور میشم شباف بزنم تو پوشک هم کارشو نمیکنه

وای خیلی بده ادم نمیدونه چجوری از سرشون بندازه

ولی دوستم میگه من با خودم بردم تو دستشویی خودشو که دیده همونجا کرده ولی من بدم میاد 😣😣😣

ببخشید عزیزم خودت برو دستشویی بشین بزار ببین ترسش بریز وقتی پی پی کرد برای پیپیش دست تکون بده باهاش حرف بزن انگار یه وسیله است بگو اونم دست تکون بده حرف بزنه باهاش دختر من اصلا از پی پیش نترسید خودش خیلی راحت میومد دستشویی میکرد

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
فک کنم دلم برای روزای پوشک کردنش و با پوشک راه رفتنش تنگ شه😂😂😂😍😍

واااااای نه مرحله ی سختیه

وای خیلی بده ادم نمیدونه چجوری از سرشون بندازه ولی دوستم میگه من با خودم بردم تو دستشویی خودشو که د ...

آره دبگ دکتر هلاکویی نیگ تا 3 ماه در دستشویی باز بذارید کلا

بعد گفت پسرا با باباشون برن بهتره

ولی پسر من با باباش فقط آب بازی میکته از من حساب میبره یکم شعر میخونیم ولی هنوزم میترسه

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
ببخشید عزیزم خودت برو دستشویی بشین بزار ببین ترسش بریز وقتی پی پی کرد برای پیپیش دست تکون بده باهاش ...

یکی از دوستامم میگه با خودت ببر ولی من بدم میاد😟

وااای خوش بحالت بچت داره از پوشک درمیاد مال من چه اصلا نمیخواد دستشویی بیبرمش دیروز از صبح پوشک نکردم تاشب همش نیم ساعت ۲۰ دقیقه میبردم دستشویی  آخر یک کوچولو هواسم به پختن غذا ۱۵ دقیقه رد نشده بود جیش کرد تو خودش بعدم دستشویی ب زوور میبرم کلا کلافم میکنه ازلج دوماه قبل هم چتد روز بردم دستشویی همچنان اصلا خبر نکرد هیچ عکسل العمل یادگرفتن نداره علاقه نشون نمیده چکارش کنم جایزه براش میگفتم دگه همش اون جایزه رو الکی یسره میخواست تا ازچشم خودش به اتمام برسونه خیالش راحت میشه 😉😏😕😔 موندم چه جوری یادش بدم دستشویشو خبر کنه ۲ سال و۴ ماهشه فعلا 

آره دبگ دکتر هلاکویی نیگ تا 3 ماه در دستشویی باز بذارید کلا بعد گفت پسرا با باباشون برن بهتره ولی ...

من حالا یکی دوماه دیگه تلاش میکنم اگه نشد مجبورم با خودم ببرم