2777
2789
عنوان

بیمه زنان خانه دار

262 بازدید | 24 پست

Heloooo hazarat

من ۲۱ سالمه از بیمه جانبازی پدرم که هم دارو و هم ویزیت و عمل ها بعضی ها کامل بعضی هام نصف رایگانه استفاده میکنم کلا بیمه خوبیه 

اما میخوام برم بیمه زنان خانه دار بگیرم و از پوشش پدرم خارج بشم هرماه یه حقوقی هم واریز میکنن بنظرتون کار درستیه یا نه ؟؟؟

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق که واریز نمیکنن عزیزم  بازنشستگی داره من الان بیمه زنان خانه دارم

گفتن یه حقوق ناچیز ماهانه داره و بعدها خیلی بدردم میخوره

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk

اگه بیمه ات نیروهای مسلحه اصلا از پوشش خارج نشو چون بهترین پوششو میده تامین اجتماعی اشغاله هیچی تحت پوشش نیست پشیمون میشی

بیمه زنان خانه دار واسه بازنشستگی خوبه بعد چند سال میتونی خودتو بازنشسته کنی دیگه حق بیمه ندی بعد بهت حقوق میدن بسته به سابقه ات

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
گفتن یه حقوق ناچیز ماهانه داره و بعدها خیلی بدردم میخوره

کی گفته بهت حقوق میدن ؟ 

بعد سی سال بازنشستگی میگیری اونهم پایه حقوق 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

حقوقش برای دوران بازنشستگیه.بیمه پدرتو بچسب .این بیمه ها چند سال دیگه شاید نتونن به تعهداتشون عمل کنن هرچند من خودم دارم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
کی گفته بهت حقوق میدن ؟  بعد سی سال بازنشستگی میگیری اونهم پایه حقوق

بازنشستگی حتما نباید 30 سال باشه برای خانمها شرط سنی 55 سال هست که با این سن با حداقل 10 سال سابقه هم میشه بازنشت شد و حقوق گرفت 

ماخی چن میدی گلم بعد بازنشگتگیش حقوقمون مثه کارمندهای دولته

ماهی ۲۳۰ تومن من دفترچه اش رو نگرفتم چون تامین اجتماعی دفترچه اش بیخوده باید حتما تکمیلی بگیری روش

حتما لزومی نداره ۳۰ سال پر کنی که بازنشسته بشی با ۵ سالم میشه بازنشسته شی ولی خب حقوقی که بهت میدن متناسب با ۵ ساله

ممکنه این بین بری سر کار این بیمه شاغلی رو میتونی ادامه همین رد کنی یعنی از الان سابقه بیمه داری 

کلا چیز خوبیه قیمتشم خوبه فعلا 

ماهی ۲۳۰ تومن من دفترچه اش رو نگرفتم چون تامین اجتماعی دفترچه اش بیخوده باید حتما تکمیلی بگیری روش

کاش دفترچه اش رو هم میگرفتی خیلی جاها به درد میخوره مخصوصا بیمارستانهای خود تامین اجتماعی رایگانه مثل بیمارستان میلاد-لبافی نژاد-معیری و خیلی درمانگاههای خود تامین اجتماعی