2777
2789
عنوان

تا کی به قهرم ادامه بدم؟

398 بازدید | 41 پست

سلام میشه منو راهنمایی کنید

خانواده ی من و همسرم تو شهرستان زندگی می کنند هر دو سه ماه یک بار ما میریم دیدنشون. از روزی که میریم شوهرم انگار از قفس آزاد شده همش با دوستای قدیمیش بیرونه فقط موقع نهار و شام که معمولا خونه ی اقوام دعوتیم و آخر شبا می بینمش چرا اصلا اونجا به من توجه نداره به من میگه تو هم با مامانم خونه اقوام نزدیک برو که حوصلت سر نره یا ببرمت خونه بابات. این موضوع منو خیلی عصبی کرده حتی خونه خودمون هم که هستیم شبا نه به بعد میاد بیشتر سر کاره و یا یکی دو ساعت پیش دوستاش. کلا آدم سردیه نسبت به من البته اینم بگم که مرد خوبیه دست و دل باز و مهربون و کاری..... حالا ده روزه باهاش سر سنگینم و قهر کردم اونم اصلا به رو خودش نمیاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بهت حق میدم، رفتارش درست نیست،باید برای تو هم وقت بذاره.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

خوب وقتی به روی خودش نمیاره دیگه خودتو کوچیک نکن یه بهانه برای این روز ای که سرسنگین بودی بیار مثلا بگو پریود بودم و دیگه محل نده

هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری

خوب تو هم برو با دوستات بگرد یا اینکه قبل اینکه با دوستاش قرار بزار تو بهش بگو که مثلا شب بریم فلان و جا و اینا 

من شخصا از قطع رابطه با دوست مخالفم  ولی اینکه دیگه هر شب برن اعصابت خورد میشه 

مردا همینن عوضیا منم کرونا گرفتم عقدم از پدرشوهرم گرفتم حالا زنگ زد گفت تو و بابارو ببرم طب سنتی گفتم سرده نمیام الان فقط واست پیام میدم چندتاچیز بخر گفت منکه نمیتونم بابامو بگردونم واسه تو خرید کنم😢گفتم خب اون تو ماشینه بعد گفت پس معلومه تو مریض نیستی انقد دلم گرفته ازش که هی میگم برم پیاممو پاک کنم چیزی نخره😢

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

خب حق داره بعد از مدتی بخاد یکم. با دوستاش باشه سختگیر نباش مردا گاهی دوس دارن تنها باشن بی هیچ قید و بندی اینکه تو شهر خودتون هم هرشب بادوستاش باشه ب نظرم خوب نیست قهر هم جوابگو نیست لطفا دیگ قهر نکن ک چیز مسخره ایه مردا حوصله ی قهر ندارن چجور میتونی ده روز قهر باشی زندگی رو ب کام خودت تلخ کنی سعی کن حلش کنی نه اینکه بخای با تنبیه (قهر) درستش کنی  

جالب اصلا نمی خواد از دلم در بیاره آدم مغروریه مثلا یه ادکلن دیشب خریده بود گذاشت رو اپن دخترم حواسش نبود شکوندش گفت چرا ادکلونتو ور نداشتی که نشکنه تو دلم گفتم نگفتی که برای تو خریدم

چه اشکال دار عزیزم اونم یه وقتی برای خودش بزار به خودش خوش بگذرون  انقدر مرداتون رو محدود نکنید به گفته خودتون تمام سال در حال کار کردن  

الهی حکمتت با  ارزوهام یکی باش 🙏 ممنون میشم واسه ی حاجت دلم من رو مهمون یه صلوات کنی 😘🌹
خب حق داره بعد از مدتی بخاد یکم. با دوستاش باشه سختگیر نباش مردا گاهی دوس دارن تنها باشن بی هیچ قید ...

ما ده ساله ازدواج کردیم و هر دو سه ماه این برنامه رو داریم هر ماه بهش تذکر دادم ولی درست نشد دیگه گفتم شده یه ماه قهر کنم ولی درستش می کنم