2777
2789
عنوان

هزینه پرکردن دندون چنده؟

126 بازدید | 20 پست

دندون جلوییم ازپشت به اندازه خیلی کم سیاه شد ور رفتم شکست.اصلا دیده نمیشه خیلی کمه ولی رومخم رفته ؛یکسره توفکرشم زبون میزنم 😧ازبس زبون زدم یخ کرده اون دندون.

چقدر خرج داره سریع برم پرش کنم؟

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

شکسته گیش چه قدره 

اگه زیاد باشه باید بکشیش

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم پر کردن یه میلیونه

پر کردن ساده بیشتر از ۴۰۰ نمیشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

باید نگاه کنه ببینه عکس بندازه، درد میکنه؟اگه درد کنه عصب رسیده باید عصب کشی بشه که هزینش بیشتره ولی اگه به عصب نرسیده باشه و سطحی کمتر میشه

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

توشهر ما یه درمونگاه دندان هست بالاترین قیمت پر کردن ۲۰۰تومان خدا خیرشون بده  قیمتشم به وجدان دکتر وکیفیت موادش برمیگرده

هرگز ازدواج نکنید. اگر کردید بچه دار نشید .واگه بچه دار شدید جدا نشید.بچه ها گناهی ندارند ما اونارو به دنیا میاریم پس کاری نکنید ارزو کنند که ای کاش هیچوقت به دنیا نمیومدن.
منم یکی از دندونای بالام یه تیکه کوچیکش شکسته بود رفتم عکس گرفتم حالا فردا باید برم عصب کشی۶۰۰هزینشه

یعنی یه تیکه کوچیکم عصب کشی میخواد؟آخه دندون جلوهست

باید نگاه کنه ببینه عکس بندازه، درد میکنه؟اگه درد کنه عصب رسیده باید عصب کشی بشه که هزینش بیشتره ولی ...

دردنمیکنه.ولی اینقدر مرض دارم زبون میزنم دردمیگیره.سرد میشه هوامیره توش

یعنی یه تیکه کوچیکم عصب کشی میخواد؟آخه دندون جلوهست

اره به من گفت حتما عصب کشی یه دره که دندون بشکنه کلاا باید بازسازی بشه مخصووصاا دندونای بالاا

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن