2777
2789
عنوان

کسی هست کامل قید خونواده اشو زده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه اینجوری فکر میکنی نباید به کسی که اومده اینجا درد ودل کنه این حرفو بزنی و از گفتن پشیمونش ک ...

نمیدونم چرا بعضی ها از نیش زدن بقیه لذت میبرن به نظرت این مریضی نیست؟

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
مطمئنی خودت مشکلی نداری؟ ادم سالم رو نمیشه روانی کرد

چرا دقيقا آدم سالم و ميشه رواني كرد

ورواني و نميشه رواني كرد چون هست براشم اهميت نداره

چون از اول بوده

من موندم ببخشيد اين چطور طرز فكره شما داريد

نمیدونم چرا بعضی ها از نیش زدن بقیه لذت میبرن به نظرت این مریضی نیست؟

بنظر من وقتی میبینید یکی خیلی دلشکسته است و داره اینجا درد و دل میکنه هر چقدرم فکر کنیم ایراد از خودشه یا هرچی 

نباید به زبون بیاریم و دلشو بیشتر بشکنیم

بنظر من وقتی میبینید یکی خیلی دلشکسته است و داره اینجا درد و دل میکنه هر چقدرم فکر کنیم ایراد از خود ...

آفرین بعضی ها خیلی ادعای عقل کلی دارن 

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

ولی اینجا بعضیا واقعا سنگ دل و بی ادبن 

یکی داشت از خیانت شوهرش میگفت طرف بهش گفت چقد لباس عقدت ناز بوده از کجا گرفته بودی 

یا یکی بود میگفت دوست پسرم چندبار اومد خاستگاری برادرم نزاشت

طرف نوشته بود اگه میخاستت میومد میگرفتت 

در اینحد بی شخصیت هم داریم...

شاید اونا تقصیر ندارن تو حساسی

مثلا امروز اومدم بچمو ببرم دکتر 

از در اومدم تو داشتم با داداشم میگفتیم و میخندیدیم 

بابام اومد گفت یه ذره شعور داشته باش انقدر نیشت مثه زنای هرزه باز نباشه و.....آره داری میخندی که صداتو پسرا بشنون و....

حالا خونشون ته کوچه اس ک دور تا دورش زمین خاکیه و هییییبچ کس نیی

آخه تو خونه داشتم میخندیدم 

مثلا امروز اومدم بچمو ببرم دکتر  از در اومدم تو داشتم با داداشم میگفتیم و میخندیدیم  باب ...

حالا هرچی میگن محل نده به یه ورتم نباشه 

بزار انقدر بگه تا خسته بشه