2777
2789

من یه بار دوستم دعوام شده بود قهر بودم و اینکه منم خیلی غد هستم سر کلاس ک رسیدم گفت خوبی البته بغل دستیمه منم چون باهاش قهر بودم جوابشو میخواستم سر سنگین بدم گفتم علیک 😶😶😶😶😶😶

حالا اینقدر حرص میخوردم اونم میخندید نمیدونستم بخندم یا گریه کنم اخ رزشم هردومون خندیدیمو با هم خوب شدیم

با دوستم از مدرسه با لباس فرم داشتیم بر میگشتیم دیدیم چن نفر با دست پر (باغذا)از یع خونه اومدن بیرون😐ماهم گفتیم شاید نظری میدم رفتیم توی خونه هه😐همینطور نیم ساعت نشسته بودیم با لباس مدرسه ک دیدیم یکی لباس عروس پوشیده😐فهمیدیم ک عرووسی هه🤦🏻‍♀️گعتیم سریع غذا رو بگیریم ک دیع شر نشع ، رفتیم غذا رو بیگیریم کم مونده بود بریم بیرون عروس مارو دید ، اومد جلو گفت شما کی هستین؟اسمامونو گفتیم و بعدش گفتین از اشناهای دامادیم😐😐انقدددددددددددددددددددددر ذوووووق کرده بود ، ماهم غذا توی دستمون بود ، این هی اسرار میکرد بریم باهاش برقصیم😐🤦🏻‍♀️ما در رفتیم ولی بازم دید مارو ، اخرش انقدر اسرار کرده بود ک ما مجبود شدیم بریم یه قر ریز بدیم و بعدش غذا رو برداریم و فقط ازون جا دور شیم😐رفیقمم خجالتی بود من رفتم یه ذره قر دادم برگشتم😐غذا رو برداشتیم و بعدش با سرعت نوووور از اونجا خارج شدیم😐😐😐😐کلاس ۴ بودیما😂😂😂😂😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوستم از مدرسه با لباس فرم داشتیم بر میگشتیم دیدیم چن نفر با دست پر (باغذا)از یع خونه اومدن بیرون ...

وااااای اینقدر خندیدم ک مردم دارم تجسم میکنم 😂😂😂😂😂😂