2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خدا بخواد موانع برطرف بشه حل شد😍 امروز هم کلی صحبت کردیم 

حداقل از اون دختر معذرت خواهی کنید

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
با چه بهونه ای میخاد بهم  بطنه؟ یکم بیشتر توضیح بده؟؟ الان با هم در ارتباطین؟؟

گفت اول باید عزمش جزم کنه ک پدرش قانع بشه

چون پدرش با پدر دختر یجورایی همکار و اشناهستن بحث ابرو و حیثیت وسطه

گفت من تو خواستکاری بهش گفتم شرایطم جور نیست و روبراه نیستم بخاطر احترام و اصرار پدرم اومدم دختره ناراضی نبوده ولی اتگاری اونم بخاطر تعریف خاتوادش و اصرار اونا راغب بوده

گفت پدرم اگر خودش بخواد بلده چجوری جنع کنه قضیه رو

کلا ۲هفته بوده از اولین روز خواستکاری تا شب جمعه ک توافقات و قرار ازمایش گذاشتن کلا ۲بار صحبت کردن ...

به هر حال تو همین مقطع زمانی مشسته کلی با دوستاشو خانوادش حرف زده خجالت زده میشه الان دلش شکسته 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
الان پسرخاله ت با اون دختر در ارتباطه؟مثلا پیام و زنگ؟

ن اصلا

حتی اونشب مامانمم بوده عموی دختره تاحالا ندیدم داناد اینقدر اخم و ناراحت باشه شیرینی و چای نخورده گفته مگه کشتیات غرق شده

حیف نمیخام دختره بفهمه وگرنه خودم اساسی عذرخواهی میکردم ازش

ن اصلا حتی اونشب مامانمم بوده عموی دختره تاحالا ندیدم داناد اینقدر اخم و ناراحت باشه شیرینی و چای ن ...

آخی پس چه بهتر که این وصلت سرنگیره فردا دختره بدبخت میشه الان حداقل میتونه با یکی که واقعا عاشقش هست ازدواج کنه

آخی پس چه بهتر که این وصلت سرنگیره فردا دختره بدبخت میشه الان حداقل میتونه با یکی که واقعا عاشقش هست ...

ب پسرخالم گفتم بشین ببین کسی مناسبش نیست مثلا معرفیش کنیم😔نمیخام یموقع مدیونش بشم هرچند پسرخالم باید قبل  رفتن خواستکاریش ب من بجورایی میرسوند😥ک اینجوری نشه