2777
2789

دوستان سلام

من سالهاست بدلایل کاملا درست و منطقی با فامیل همسرم قطع رابطه ام ولی اونا همچنان آزارشان رو دارم فقط اینکه ما یه آپارتمان شمال داریم و حالا اینا از شهرستان دیگه ای میخوان این دو هفته تعطیلات رو برن اونجا)تا حالا نرفتن)

الان شوهم گفت منم ناراحتم و راضی نیستم بنظرتون چی بگم به شوهرم که اینکارو نکنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب هنوز تعطیل نشده احمق ها راه افتادن واسه مسافرت،به خاطر کرونا جون‌هر کی دوست داری نده کلید بهشون 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

تعطیلات=کرونا=عقل

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

دلایل درست و منطقی؟!!!!!!!🤔🤔🤔🤔🤔🤔

هیجی بگو دلم نمیخواد برن مگه قطع رابطه نیستی خوب بگو دوست ندارم برن

راستی اینکه فامیل برن شمال ویلا یا آپارتمان همدیگه بدون حضور صاحبخونه اصلا غیرعادی نیستا 

ما هم هر کسی میرفت کلید میگرفت خودش میرفت 

یعنی میگم حضور خودتون اصلا واجب نیست😃😃😃😃

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

تعطیل میکنن که ملت بمونن خونه! اینا میخوان برن شمال

امیدوارم شوهرت متقاعد بشه که اینکارو نکنه

دلیل نداره که تو خونه شما باشن!!!!!!!

اگه برای سفرشون نمیخوان هزینه کنن کلا نرن ! درستشم اینه که بشینن خونشون و مسافرت نرن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه