2777
2789
عنوان

برادر شوهر

8433 بازدید | 163 پست

من یه برادر شوهر همسن خودم دارم که مجرده ۲۹ هستیم خیلی هوس باز و خیلی دوست دختر و اینا داره از اول ازدواجمون هم خیلی خونه ما میومد تا دیشب که آمد خونه ما

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

خب بقیش

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها*۱۰۰*۶۴#رو بزنید اینترنت رایگان بگیرید برای منم صلوات بفرستید گرفتید یه صلوات مهمونم کنید ...

برای همرا اوله؟ واسه من نیومد

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

منم براش میوه و چای آوردم نخورد من ۱۰ ساله ازدواج کردم دو تا هم بچه دارم دخترم تو گوشیم یه آهنگ غمگین پلی کرده بود برادر شوهرم موقع خواب بهم گفت اون آهنگ برام بفرست منم فرستادم در جواب

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
منم براش میوه و چای آوردم نخورد من ۱۰ ساله ازدواج کردم دو تا هم بچه دارم دخترم تو گوشیم یه آهنگ غمگی ...

زود بگو دیگه.......

من ی برادرشوعر داشتم فقط چون ترشیدع بود بهم حسودیش میکرد الان زن گرفته خوب شده

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔