2777
2789

اخ اخ من من، دست و پام مثل چی میلرزید، بعدا یروز حس کردم دارم میمیرم، رفتم اورژانس فشار و نوار قلب گرفت و یه سرم ارامبخش زد و قرص پرپرانولول نوشت، یعنی کاش زودتر رفته بودم، چند هفته من حال بد داشتم خدا خوار و ذلیل کنه باعث و بانیشو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم الان دیگه بهتری؟؟ یا دچار تپش قلب هستی ؟

اررره خوب خوب، حتما به داد خودت و اون قلبت برس، خود تپش قلب باعث استرس بیشتر میشه، من یک لحظه قلبم مثکه طپش جا مینداخت، حتی نتونستم دستمو دراز کنم بزنم به کسی که کنارمه، بفهمه من اینجوریم انقدر قلب سریع ادمو از پا درمیاره، باید قبلش بهش برسی

من 

ولی اوکی شدم 

باعث و بانیش خیر نبینه 

الآن آرومم البته 

ولی تپش قلب و لرزش بدن و دست بالا آوردن نفس کم میاوردم سرم گیج و سنگین انکار مرده متحرک بودم

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

اررره خوب خوب، حتما به داد خودت و اون قلبت برس، خود تپش قلب باعث استرس بیشتر میشه، من یک لحظه قلبم م ...

پس توام خیلی تپش قلب داری 

نمیدونم چطوری خوب شدی 

ولی تپش قلب دیگه نداری اصلا؟ 

چند سالته؟ 

من ولی اوکی شدم باعث و بانیش خیر نبینه الآن آرومم البته ولی تپش قلب و لرزش بدن و دست بالا آوردن نفس ...

سلام 

الان تپش قلبت چطوریه؟ 

مثلا در روز چطوریه اوضاع قلبت ؟ 

پس توام خیلی تپش قلب داری نمیدونم چطوری خوب شدی ولی تپش قلب دیگه نداری اصلا؟ چند سالته؟

۳۵م، دیگه قرص رو میخوری تا مدت طولانی اثرش هست، من از ۲تا پله بالا میرفتم تپش میگرفتم، اینطوری نبودم اصلا، فک کنم ۱ماه قرص خوردم فقط، یک چیزیم هست بعضیا دارن، انقباض کننده در ماهیچه هاشون بیشتره و این قرص متعادلش میکنه اسم بیماریش یادم رفته

سلام الان تپش قلبت چطوریه؟ مثلا در روز چطوریه اوضاع قلبت ؟

سلام خوبه خداروشکر 

اگه یکم استرس داشته باشم خیلی کم ضرباتش می‌ره بالا ولی زود تموم میشه 

کلا اضطراب میگیرم اینجورم 

دیشب مثلا اون آدم ظالم رو دیدم قلبم تند زد ولی خوب شد زود 

هجده سالمه

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

سلام خوبه خداروشکر اگه یکم استرس داشته باشم خیلی کم ضرباتش می‌ره بالا ولی زود تموم میشه کلا اضطراب م ...

خب تو از استرس تپش قلب داری فکر کنم 

و یه چیزی قلبتو آزار میده که میتپه

خب تو از استرس تپش قلب داری فکر کنم و یه چیزی قلبتو آزار میده که میتپه

الآن از استرسه 

ولی خرداد و تیر مسأله دیگه بود ک پانیک شدید بود الآن فقد تپش قلبم مونده کم