اخ اخ من من، دست و پام مثل چی میلرزید، بعدا یروز حس کردم دارم میمیرم، رفتم اورژانس فشار و نوار قلب گرفت و یه سرم ارامبخش زد و قرص پرپرانولول نوشت، یعنی کاش زودتر رفته بودم، چند هفته من حال بد داشتم خدا خوار و ذلیل کنه باعث و بانیشو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم الان دیگه بهتری؟؟ یا دچار تپش قلب هستی ؟
اررره خوب خوب، حتما به داد خودت و اون قلبت برس، خود تپش قلب باعث استرس بیشتر میشه، من یک لحظه قلبم مثکه طپش جا مینداخت، حتی نتونستم دستمو دراز کنم بزنم به کسی که کنارمه، بفهمه من اینجوریم انقدر قلب سریع ادمو از پا درمیاره، باید قبلش بهش برسی
پس توام خیلی تپش قلب داری نمیدونم چطوری خوب شدی ولی تپش قلب دیگه نداری اصلا؟ چند سالته؟
۳۵م، دیگه قرص رو میخوری تا مدت طولانی اثرش هست، من از ۲تا پله بالا میرفتم تپش میگرفتم، اینطوری نبودم اصلا، فک کنم ۱ماه قرص خوردم فقط، یک چیزیم هست بعضیا دارن، انقباض کننده در ماهیچه هاشون بیشتره و این قرص متعادلش میکنه اسم بیماریش یادم رفته