2777
2789
عنوان

جواب بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 54 پست
چرا اذیت میکنن آدمو؟ :(( من دفعه اولم که اقدام کردیم و پریود نشدم. دوست دارم همین دفعه اول بشه 

ایاشالله که میشه برا منم با یه بار اقدام حامله شدم که متاسفانه هفته سیزده سقط شد:((.

میخوای علائم بگم ببین داری یانه؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه سه روز دیگه هم گذشت نشدی یه آزمایش بده

خواهرم میگه فردا برم آزمایش بدم شاید کیست باشه

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 
خواهرم میگه فردا برم آزمایش بدم شاید کیست باشه

آره برو اگه باشی نشون میده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ایاشالله که میشه برا منم با یه بار اقدام حامله شدم که متاسفانه هفته سیزده سقط شد:((. میخوای علائم ب ...

آره بگو. ایشالا توام خدا یه نینی خوشگل بهت میده دوباره

حالت تهوع زود نیست تو این موقع چون من یه هفته قبل از موعدم حالت تهوعم شروع شد رفتم آزمایش دادم باردا ...

یعنی قبل موعدت آزمایش خونت مثبت شد؟

عزیزم برای اقدام هم می تونه باشه عقب افتادن پریود منم ماه اول اقدام ۱۰ روز عقب انداختم اگه حتی هاله هم انداخته باشه احتمالش خیلی کمه باردار باشی اونم بعد ۷ روز عقب افتادن علائم بارداری هم از هفته ۶ یا ۷ شروع میشه همون هفته اول هیج وقت امکان نداره حالت تهوع بیاد سراغ آدم انشالله که بارداری ولی اگه می تونی یکم هم صبر کن بعد برو آزمایش چون الان وضع آزمایشگاه خیلی خرابه الکی نباید رفت آزمایشگاه هر وقت بی یی مثبت شد برو انشالله بارداری 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
علائم بگین ببینم دارم یا نه

گلم به علائم دقت نکن اصلا چون همش یه تلقین هستن ما سه ماه اقدام داشتیم ماه اول و دوم تمام علائم رو داشتم ولی پریود شدم ولی ماه سوم که باردار شدم تازه هفته ۷ هستم تازه علائمم کم کم داره شروع میشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خستگی زیاد  گشنگی زیاد حالت تهوع

خستگی زیاد که اصلا تا یکم کار میکنم بیحال میشم. گشنگی هم دیشب پدرشوهرم کباب خریده بود کلی خوردم وقتی اومدیم خونه بازم گشنه بودم. حالت تهوع هم شدید نیست مثلا دیشب یکمی داشتم و خوب شدم امروز صبحم یکمی داشتم.

آره بگو. ایشالا توام خدا یه نینی خوشگل بهت میده دوباره

ممنون عزیزم.

برای من هم کاملامنظم بودمهم ترین علائمم درد سینه هام بود چون هیچ وقت نداشتم وکمی کمردرد حالت تهوع صبحگاهی یه هفته قبل پریودداشتم حتی یعنی برا شمازودنیس..تکرر ادرار هم داشتم...دقیقا چهل روز بعداولین روز پریودم بیبی تازه هاله انداخت ناامیدنباش