2777
2789
عنوان

پسر خالم بچش به دنیا اومده چی کادو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 52 پست
اصولاً باید چقدر آورده براش جبران کنیداگر بودجه محدوده بجای لباس و لوازم التحریر همون یک سکه پارسیان ...

مامانم گیر دادن که همینجوری بهتره گفتم پولشو بدین گفتن نه باید حتما واسه بزرگه بخرم دلش می‌شکنه الان توجه رو می نی هست میگم حداقل پول اون لباسه رو کارت هدیه سکه چیزی می‌گرفتین میگن نه لباس بهتره دیگه چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمهدوطرف فامیلکاش همونو وپولش میدادن بیشتر به چشم می اومد مثلا ۱ تومن کادو میدادنالان میگن پیش خودشو ...

خب الان لباسو که پس نمیگیره الان چیکار میتونیم بگنیم؟

یعنی الان برن به لباس دیگه ام واسه نی نی بگیرن؟ به نظرت زشته اینقد؟

بنظرم لباس کلا ایده خوبی نیست همون رو پول میدادین بهتر بود

البته نظر من اینه

گفتمم ک شرایط هرکسی فرق میکنه بذار خودشون تصمیم بگیرن اگه فکر میکنن اینقد کافیه خب کافیه

اومدم بگم کاش یه تیکه طلای نوزادی ریز میگرفتید تا رسیدم به جایی که گفتی واسه عروسی داداشم ۳ تومن داد ...

واقعا زشت نیست؟ به نظرت یه لباس دیگه ام واسه بچه بگیریم؟

مامانم گیر دادن که همینجوری بهتره گفتم پولشو بدین گفتن نه باید حتما واسه بزرگه بخرم دلش می‌شکنه الان ...

احتمالا بابات اخلاق مامانت رو میدونه که پول زیاد بهش نمی‌ده

برای نوزاد خودشون تو سیسمونی به حد کافی لباس خریدن ،هدیه لباس هم زیاد میارن  تازه بچه زود بزرگ میشه لباس زیاد نیاز نداره

با دویست تومان هم لوازم التحریر آنچنانی نمیدن که به چشم بیاد

همون بهتر بود کارت هدیه یا در حد پولتون پارسیان بدین که به دردشون بخوره

خب الان لباسو که پس نمیگیره الان چیکار میتونیم بگنیم؟

الان دیگه هیچی،مگ مثلا یه ۵۰۰ هم کارت هدیه بذارید روش .

اخه واقعا سمت ما خاله ادم که نزدیک حساب میشه لباس کادونمیده ،دیگه حداقل الان ۱ تومن وکادو میدن،ممکنه دورترا لباس بیارن

چون واقعا لباس بااین گرونی به چشم نمیاد اصلا.

لباس رو چه میدونن 600 دادین میگن لتید نهایت 300 دادین . دیگه لوازم تحریر ندید .همون لباسو با 500 پول ...

خب آخه خودشون الان نوزاد دارن تو خرید هستن می‌دونن حدود لباس چیه بعدم الان لوازم تحربرم خریدن مامانم من الان همشو دیدم حس میکنم جالب نیست الان به نظرت اگه یه لباس دیگه ام بگیرن اوکی میشه؟