2777
2789
عنوان

جواب بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 54 پست
عزیزم برای اقدام هم می تونه باشه عقب افتادن پریود منم ماه اول اقدام ۱۰ روز عقب انداختم اگه حتی هاله ...

خب الان رو حسابش من هفته پنجمم

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 
گلم به علائم دقت نکن اصلا چون همش یه تلقین هستن ما سه ماه اقدام داشتیم ماه اول و دوم تمام علائم رو د ...

لکه بینی نداشتی؟ من لکه بینی داشتم از یکی پرسیدم گفت شاید مال لانه گزینی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم. برای من هم کاملامنظم بودمهم ترین علائمم درد سینه هام بود چون هیچ وقت نداشتم وکمی کمردر ...

منم تکرر ادرار دارم یعنی بیشتر از قبل میرم دستشویی الان سه روزه یه کمردرد خفیف دارم. یعنی حالت دل درد و کمر درد قبل پریود رو دارم ولی سه روزه هست.

خب الان رو حسابش من هفته پنجمم

انشالله بارداری عزیزم ولی تا بی بی مثبت نشه الکی نرو آزمایش منم ماه اول اقدام ۱۰ روز عقب انداختم همش حس میکردم الکی بی یی ها منفی میشن من صد در صد باردارم چون علاعم هم داشتم اونم تمامش ولی بعد پریود شدم خورد توی ذوقم 😓این ماه که باردار شدم تازه لقاح من دیر انجام شده بود ۶ روز بعد عقب افتادن زدن مثبت شد شک میکردم نه بابا باردار نیستم من هیج علائمی ندارم هیچی 😂آزمایش دادم مثبت شد در کمال تعجب 😓

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
لکه بینی نداشتی؟ من لکه بینی داشتم از یکی پرسیدم گفت شاید مال لانه گزینی باشه

من درست یه روز قبل پریودم در حد خیلی کم لک داشتم جوری کم رنگ بود که حس میکردم ترشح هست نه لک خیلی دقت کردم لک هست یا لانه گزینی 🤔روز هم ادامه داشت منم هی شک که لک هست یا ترشح که آخرش متوجه نشدم تا بی بی چک مثبت شد متوجه شدم لک بوده در حد خیلی کن رنگ که با ترشح نمی تونستم تشخیص بدم 😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
انشالله بارداری عزیزم ولی تا بی بی مثبت نشه الکی نرو آزمایش منم ماه اول اقدام ۱۰ روز عقب انداختم همش ...

جدا؟! آقا میخوام تلقین نکنم بخوره تو ذوقم ولی نمیشه 

منم تکرر ادرار دارم یعنی بیشتر از قبل میرم دستشویی الان سه روزه یه کمردرد خفیف دارم. یعنی حالت دل در ...

رپس اگر خدا بخواد هستی.

اگر حامله باشی باید از الان به این درد ها عادت کنی چون همیشه باهات خواهندبود😉

میدونم عزیزم آدم توی ماه اول خیلی بیشتر ذوق داره ولی خودتو بزنی به بیخیالی بهتر عمل میکنه کامل بزن به بیخیالی ماه اول امکانش کمتره برای بارداری انشالله هستی نباشی هم با قدرت برای ماه بد مثل من نباش که الکی غصه میخوردم من مشکل دارم نازا هستم نمیشه 😅😅😅الکی انقدر حرص کشیدم انقدر گریه کردم که نگو مثل من نباش😘

الان کاملا درکت میکنم برای منم بعداز هشت ماه اقدام تازه سیزده روزه عقب انداختم الان دیروز حالت تهوع داشتم گفتم نه تلقین ولی وقتی بالاآوردم فهمیدم تلقین نیس..خخخ.بیبی چکامم یا رنگش پخش میشه یا..

حالت تهوع زود نیست تو این موقع چون من یه هفته قبل از موعدم حالت تهوعم شروع شد رفتم آزمایش دادم باردا ...

حالت تهوع از هفته شیش یا هفت شروع میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

میدونم عزیزم آدم توی ماه اول خیلی بیشتر ذوق داره ولی خودتو بزنی به بیخیالی بهتر عمل میکنه کامل بزن ب ...

نه ناراحت اون نمیشم ولی ازین ناراحت میشم که از وقتی پریود قبلم پاک شدم یک روز درمیون مرتب برنامه اقدام داشتیم به جز شب هایی که کراهت داشت. زوره اگه حامله نباشم

حالت تهوع از هفته شیش یا هفت شروع میشه

منم حالتتهوع شبیه بارداری ندارم چون بعضی وقتا یه چیزایی که میخورم یکمی حالت تهوع میگیرم مثلا دیشب نارنگی خوردم تا چند دقیقه حالت تهوع داشتم

من درست یه روز قبل پریودم در حد خیلی کم لک داشتم جوری کم رنگ بود که حس میکردم ترشح هست نه لک خیلی دق ...

منم اصلا نفهمیدم لکه بینی. اولش رفتم دستشویی و طبق عادت با دستمال خودمو خشک کردم دیدم ترشحاتم رنگش عوض شده. بعد نیم ساعت بعدش رفتم لباس زیر عوض کنم دیدم یه رنگ تیره نه مثل لکه بینی  پریود یکمی کمرنگ تر افتاده.

منم اصلا نفهمیدم لکه بینی. اولش رفتم دستشویی و طبق عادت با دستمال خودمو خشک کردم دیدم ترشحاتم رنگش ع ...

انشالله که بارداری عزیزم