2777
2789

مامانم می‌خوان کادو بدن 

رفتن ۶۰۰ تومن واسه بچه لباس خریدن و ۲۰۰ تومن هم واسه دختر بزرگ‌ترش لوازم تحریر فانتزی ( ۸ سالشه واسه اینکه حسودی نکنه و دلش نشکنه و اینا) کم نیست به نظرتون؟ حسن میگه خیلی کمه 

این پسر خالم با دختر عمم ازدواج کرده و از دو طرف فامیله ولی بابام هیچ پولی واسه کادو نمیده مامانم می‌خوان بگیرن

اینم هست که شهریور عروسی داداشم بود این پسر خالم ۳ تومن کادو و شاباش داده ( مامانمم خب سرعقدش و سر این دختر کوچیکش همین حدود بهش کادو دادن)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز واسه بچه همکارم ی تومن کارت هدیه دادم ی سبد گلم گرفتم ی تومنم اون شد

ولی اگه فامیل بود قطعا بیشتر میدادم

بازم روابط هرخانواده ای فرق داره حتما همینقدر رو کافی دونستن دیگه

اصولاً باید چقدر آورده براش جبران کنید

اگر بودجه محدوده بجای لباس و لوازم التحریر همون یک سکه پارسیان می‌گرفتین بهتر بود

یا 800تومن رو به کارت هدیه ی یه تومنی می‌کردید خیلی آبرومندانه تر بود الان رسماً کادوی خودتونو بی ارزش تر کردین

من دیروز واسه بچه همکارم ی تومن کارت هدیه دادم ی سبد گلم گرفتم ی تومنم اون شدولی اگه فامیل بود قطعا ...

یعنی الان برن به لباس دیگه ام واسه نی نی بگیرن؟ به نظرت زشته اینقد؟