2777
2789
عنوان

جواب بی بی چک

272 بازدید | 54 پست

بی بی چک بعد از یک هفته عقب انداختن گرفتم بازم منفی شد. قبل موعد پریودم یک روز لک دیدم که گفتم شاید مال لانه گزینی بوده. علائم بارداری هم دارم. سینه هام حساس شدن و بزرگتر. حالت تهوع هم هر از گاهی دارم. چرا منفی میشه؟ برم ازمایش بتا بدم؟

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

بازم صبر کن

شاید فردا مثبت شد

یه هالم ننداخت

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پریود عقب میوفته سینه ها سفت میشن و در بدی حس میکنی سردرد سرگیجه همه اینا برا عقب افتادنه پریود ...

نه من از اونجایی که یک روز یه بار لکه بینی داشتم اونم خیلی کم و سابقه نداشته میگم مال لانه گزینی بوده و حامله ام قبلا پریودم منظم بوده

نه :(

🤔

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  
برای اطمینان خودت برو آزمایش بده خیالت هم راحت میشه

فردا میرم. باید ناشتا باشم؟

ماله من بچه اولم تازه بعد ده روز هاله انداخت

چرا اذیت میکنن آدمو؟ :(( من دفعه اولم که اقدام کردیم و پریود نشدم. دوست دارم همین دفعه اول بشه 

بنظر من نیستی حالت تهوع هم زوده الان پس واسه بارداری نیست

یعنی لکه بینی که داشتم چی بوده پس؟

منم یه بار اینجوری شدم بعد ۱۰ روز پریود شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

حالا اگه سه روز دیگه هم گذشت نشدی یه آزمایش بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍