2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین بگین کرونا دارم؟🙏😭

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 41 پست
عزیزم من خیلی ادم ترسویی هستم ببخشید ناراحتت کردم⁦☹️⁩

قوی باش بخاطر خودت میگم گلم

استرس سمه برات

الان هرخونواده ای چندین نفر مبتلا دارن

کرونا یه سرماخوردگی طولانیه

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما هم گرفتیم اونم شدید.هر دو ساعت یه دمنوش شامل اویشن و چای و دارچین و لیو عمانی و هل درست کن بخور.به جرات میگم من واقعا حالم بد بود هر دو ساعت این دمنوشو به صورت تقریبا داغ خوردم و هی عرق کردم تا خوب شدم.ابلیمو و عسل و اب جوش هم بخور

کنارش قرص ازیترومایسین و استامینوفن اگر تب داری حتما بخور

برا اسهال هم قرص دایمیتکون بخور.ظرف یک هفته خوب میشی

چجوری بخور جوش شیرین میدادی؟؟

یک قابلمه آب جوش میذاشتم جلو بعد حوله مینداختم روم یک قاشق مربا خوری جوش شیرین میریختم تو آب بخارش و استنشاق میکردم. باید یک فلاکس کنارت باشه هی آب و گرم کنی و مجدد جوش شیرین بریزی. آب نمک هم قرقره کن

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
من خیلی ترسو هستم ولی وقتی شما میگی ۱۸نفرتون گرفتین و خوب شدین پس منم خوب میشم.خداروشکر اینجا تونستم ...

آره بخدا خوب میشید مثل آنفلانزا است 

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

در ضمن استرس باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی میشه و بدتر میشی.به این فکر کن که یه سرماخوردگی ساده اس.تو دمنوشو بخور اگر خوب نشدی بعدا بگو.هر دوساعت دمنوش.یعنی همش دمنوشت روی کتری و گاز اماده باشه و بخور.

قوی باش بخاطر خودت میگم گلم استرس سمه برات الان هرخونواده ای چندین نفر مبتلا دارن کرونا یه سرماخو ...

ممنون عزیزم.استرسم ریخت وقتی بادوستای مهربونی مث شما صحبت کردم🌹

عزیزم ما هم گرفتیم اونم شدید.هر دو ساعت یه دمنوش شامل اویشن و چای و دارچین و لیو عمانی و هل درست کن ...

چشم عزیزم.حتما کارایی ک گفتی رو انجام میدم.دمنوشم دارم درست میکنم🌹

عزیزم ما هم گرفتیم اونم شدید.هر دو ساعت یه دمنوش شامل اویشن و چای و دارچین و لیو عمانی و هل درست کن ...

عزیز اویشن و چای دارچین لیموعمانی رو باهم قاطی کنم؟لیموعمانی درسته یا پودرش؟