2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین بگین کرونا دارم؟🙏😭

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 41 پست
اره کرونای خفیف گرفتین خدا بهتون رحم کرده . برو خدا رو شکر کن که تنگی نفس و تب نداری . استرسم نداشته ...

تنگی نفس یعنی چی؟اخه من ب خاطر پولیپم چون بینیم گرفته ازدهنم نفس میکشم.

بادام رو بکوب بریز تو فلاکس بعد آب جوش بریز روش مرتب بخور

بابونه،آویشن و و 

آب هویج

آب پرتقال

آب سیب

ویتامین سی جوشان روزانه

چایی کم رنگ با هل

🌹الحمد الله رب العالمین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اویشن خوبه ب بچمم بدم؟

ببین فقط آبمیوه طبیعی بخورید. قند و شکر کلا شیرینی جات ممنوع.‌غذا سوپ و اگه میلت میکشه یک کته ماست ساده. سرخ کردنی اصلا.این ویروس فقط تو آب بدن فراوان باشه از بین میره.‌روزی یک قاشق گلاب هم بخورید.استراحت زیاد. اگه دیدی ضعف بدنت زیاده حتما برو سرم بزن. چون آب بدن خیلی خوبه که زیاد باشه. از همه بدتر استرسه.اصلا استرس نداشته باش.‌منکه ریلکس بودم

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
میترسم بمیرم بچه هام بی مادر بشن😭😭😭کاش بچه نداشتم

واااااااااو

چون بویاییتو از دست دادی یا چون کرونا گرفتی؟

این چه تفسیریه آخه

نمیگی ماها همه مبتلاییم😅

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

عزیزم منم سرفه میکنم ولی نه جوری ک بند نیاد مثلا وقت خواب سرفه میکنم در حد۲۰ثانیه.درروز سرفه معمولی ...

من خودم تا ۳ روز سرفه هتم گاهی شدید بود جوریکه ریه هام داشت کنده میشد ولی تداوم نداشت. بخور جوش شیرین میدادم روزی چند بار.

واااااااااو چون بویاییتو از دست دادی یا چون کرونا گرفتی؟ این چه تفسیریه آخه نمیگی ماها همه مبتلای ...

عزیزم من خیلی ادم ترسویی هستم ببخشید ناراحتت کردم⁦☹️⁩

میترسم بمیرم بچه هام بی مادر بشن😭😭😭کاش بچه نداشتم

وای خدا نکنه🙄🙄🙄 باور کن نمیمیری. ترس سیستم دفاعی بدن و از کار میندازه. کرونا واقعا ترسناک نیست.‌میگم کل خانواده ما گرفتن ۱۸ نفر. هممون تو خونه خوب شدیم. 

وای خدا نکنه🙄🙄🙄 باور کن نمیمیری. ترس سیستم دفاعی بدن و از کار میندازه. کرونا واقعا ترسناک نیست.‌م ...

من خیلی ترسو هستم ولی وقتی شما میگی ۱۸نفرتون گرفتین و خوب شدین پس منم خوب میشم.خداروشکر اینجا تونستم درددل کنم