2777
2789

دکتر تو همچین شرایطی چی تجویز میکنه؟؟

یکی میگه ببر دکتر 

یکی میگه طبیعیه خودش خوب میشه

گاهی خوبه گاهی تو شیر خوردن مشکل داره

با پوار هم شاید من بلد نیستم نمیکشه بیرون ترشحاتشو☹

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

اینا ترشحات جنینی هستن.‌

معمولا تو زایمان طبیعی بخاطر فشار کانال خارج میشه و تو سزارین بیشتره ولی بعد از زایمان بچه رو میبرن ساکشن میکنن گاهی درست ساکشن نمیشه و ترشحات میمونه. 

طبیعیه ولی بسیار ازاردهنده.‌

اگه هیچ علامت دیگه ای نداره فقط قطره سدیم کلراید که همون اب نمک هست رو تو کاسه اب جوش بغلتان یکم گرم بشه قبل از هر شیردهی تو هر بینیش یکی دو قطره بزن. این بتعث میشه ترشحات کنده شه و قورت بده . ولی برای پسر من تا دوماهگی بود خصوصا موقع خواب صداش خیلی بیشتر بود. 

اگه همزمان باهاش شیر بالا اورد میتونه از رفلاکس هم باشه. 

اگه خداینکرده عطسه و بی قراری شدید داشت که سرماخوردگیه ولی بچه ها تو این سن سرما نمیخورن سیستم ایمنی بدنشون قویه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اینا ترشحات جنینی هستن.‌ معمولا تو زایمان طبیعی بخاطر فشار کانال خارج میشه و تو سزارین بیشتره ولی ب ...

علائم دیگه ای نداره.

فقط دماغش کیپ میشه

اخه دو س روزه اینجور شده.از بدو تولدش اینجور نبوده

سدیم کلراید اسپره هم داره؟؟

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شیر خودت تو‌دماغش یکم بریز خوب میشه

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
علائم دیگه ای نداره. فقط دماغش کیپ میشه اخه دو س روزه اینجور شده.از بدو تولدش اینجور نبوده سدیم ک ...

بله هفته دوم معمولا خودشو نشون میده. 

اسپری سخته داخل بینیش نمیره . قطره خیلی راحته. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
از شیر خودت تو‌دماغش یکم بریز خوب میشه

اصلا عفونت میکنه

چون شیر حاوی باکتری هست که تو ریه رشد میکنه و یچیزی شبیه عفونت شدید ریه میشه. خواهرزاده من بخاطر باکتری شیر یکماه تو ان ای سی یو بیمارستان امام خمینی بستری بود

اصلا عفونت میکنه چون شیر حاوی باکتری هست که تو ریه رشد میکنه و یچیزی شبیه عفونت شدید ریه میشه. خواه ...

شاید چیزی ک‌ شما میگین درست باش ولی مادر ها و قدیمی ها همه این کارر رو انجام میدادن 

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه