یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی چیزا داریم حتی از کرونا بدتر.....خیلیییییی...از مشکلات
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
واقعا سخته همه زندگیمون به هم ریخته ولی چاره ای نیست فعلا باید کنار بیاییم. خدایی نکرده دور از جونتون دیدم کسایی که مریضشون بد حال بوده و چه قدررر ناراحت کننده تر از این بوده که خونه رو تحمل کنیم . ایشالا تا سال دیگه زندگی به حالت عادی برمیگرده
واقعا سخته همه زندگیمون به هم ریخته ولی چاره ای نیست فعلا باید کنار بیاییم. خدایی نکرده دور از جونتو ...
واقعا درسته من همش اخبار کرونا رو دنبال میکردم همیشه استرس داشتم همش غر میزدم کی کرونا تموم میشه تا اینکه خودمو خانوادم درگیرش شدیم قدر تو خونه موندنو دونستم