2777
2789

من ک واقعا کم اوردم بخدا دارم افسردگی میگیرم...همش ترس اضطراب استرس اصلا دلخوشی نیس ...😢😢😭😭😭😭😭

تا خوب شع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا داریم حتی از کرونا بدتر.....خیلیییییی...از مشکلات

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

آیا کاردیگه هم میشه کرد ؟ 

توی همه جهان این اتفاق افتاده فقط مخصوص ایران نیست که !

خودت سرگرم کن کتاب بخون دوره های روانشناسی تهیه کن کار کن و .... 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 

واقعا سخته همه زندگیمون به هم ریخته ولی چاره ای نیست فعلا باید کنار بیاییم. خدایی نکرده دور از جونتون دیدم کسایی که مریضشون بد حال بوده و چه قدررر ناراحت کننده تر از این بوده که خونه رو تحمل کنیم . ایشالا تا سال دیگه زندگی به حالت عادی برمیگرده 

دقیقااااا اونایی ک بچه دارن واقعا سخته ...بچه هامون طفلکیا اونام داغون شدن تو خونه 😭😭رحمم میاد بهش ...

نه پارک نه مهمونی نه بازی با بقیه بچه ها نه دوچرخه سواری نه باشگاه نه مدرسه بدبختا زندانی شدن تو آپارتمانای فسقلی

واقعا سخته همه زندگیمون به هم ریخته ولی چاره ای نیست فعلا باید کنار بیاییم. خدایی نکرده دور از جونتو ...

واقعا درسته من همش اخبار کرونا رو دنبال میکردم همیشه استرس داشتم همش غر میزدم کی کرونا تموم میشه تا اینکه خودمو خانوادم درگیرش شدیم قدر تو خونه موندنو  دونستم