2777
2789
عنوان

هر کی بچه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 83 پست
پسرمن 3سالشه از ظهر رفته بود خونه مادرشوهرم نمیومد انقد گریه کرد که نگو کلی من با کلی وعده اوردمش خو ...

چرا اینطوری ان ؟کلی خوراکی و کارتون و گوشی میبینه تو خونه الان ۴ روزه هیچ کدومو نداره اما انگار نه انگار

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید این همه میزاشتین اونجا بمونه.منم پسرم ۵سالشه.خودشو میکشه که خونه ی مادرشوهرم یا مامانم بمونه و ...

کار خوبی نمیکنی به نظرم.  روحیات بچه حساسه بزارید یخورده واسه خودش باشه تو ذهنش میمونه . بخدا گناه دارن 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜
خب بزار بمونه دلش میخواد بمونه  بچه بیشتر بخاطر تنهایی و تکراری بودن افراد و محیط خونه دوست دا ...

آخه ۴ روزه دیگه باید میومد نه؟

تا حالا نذاشتم شب بمونه. موقعی که دعواش میکنم میگه وسایل منو جمع کنید میخوام برم خونه اقاجون بمونم😐🙄

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عادت میکنه.تو خونه بیشتر سرگرمش کن با کمکش کیک درست کن کاردستی بساز باهاش بازی کن ببین خوب میشه

این کار ها رو میکنیم میدونم حوصله اش سر میره اما آخه ۴ روز رفته دلش یه ذره نگرفته واسه ما

چرا اینطوری ان ؟کلی خوراکی و کارتون و گوشی میبینه تو خونه الان ۴ روزه هیچ کدومو نداره اما انگار نه ا ...

نمیدونم والا بخدا جوری گریه میکرد من واقعا دلم به حال خودم سوخت واقعا که شاید منو دوست نداره که نمیاد

همش میگفت توبرو خونه نیا من اینجا میخوابم دلم واقعا اتیش گرفت

ولی خوشبحالتون. شهر غریبم. از روزی که بچه دار شدم یه لحظه نتونستم واسه خودم باشم. همش تنها بودم و بچه ام چسبیده بود بهم. افسردگی گرفتم بخدا. در حسرتم یکی یه روز بچمو نگه داره من تو سکوت استراحت کنم.🤕🤕🤕

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
نباید این همه میزاشتین اونجا بمونه.منم پسرم ۵سالشه.خودشو میکشه که خونه ی مادرشوهرم یا مامانم بمونه و ...

اشتباه میکنی بهترین جایی که یه بچه میتونه داشته باشه خونه مادرامونه.بعدا جزو بهترین خاطره هاش میشه ازش دریغ نکن.من که قبل کرونا حتما هفته ای یه شب میبردمش پیش مامانم اینا بمونه عاشقشونه .چرا ازش دریغ میکنی؟

یاشاسین آذربایجان💓✌

من مجردم ولی از بچگی یه هفته یه هفته خونه مامان بزرگم میموندم آخرم با جنگ میومدم خونه تا الان که 18 ...

دلت برای مادر و پدرت تنگ نمیشد؟