بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا حالا نذاشتم شب بمونه. موقعی که دعواش میکنم میگه وسایل منو جمع کنید میخوام برم خونه اقاجون بمونم😐🙄
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
ولی خوشبحالتون. شهر غریبم. از روزی که بچه دار شدم یه لحظه نتونستم واسه خودم باشم. همش تنها بودم و بچه ام چسبیده بود بهم. افسردگی گرفتم بخدا. در حسرتم یکی یه روز بچمو نگه داره من تو سکوت استراحت کنم.🤕🤕🤕
دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
نباید این همه میزاشتین اونجا بمونه.منم پسرم ۵سالشه.خودشو میکشه که خونه ی مادرشوهرم یا مامانم بمونه و ...
اشتباه میکنی بهترین جایی که یه بچه میتونه داشته باشه خونه مادرامونه.بعدا جزو بهترین خاطره هاش میشه ازش دریغ نکن.من که قبل کرونا حتما هفته ای یه شب میبردمش پیش مامانم اینا بمونه عاشقشونه .چرا ازش دریغ میکنی؟