2777
2789
عنوان

بچه ها پول دراوردن فقط باگوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 73 پست
منم درخواست دویتی میدم الان ولی اینستا فردا نصب می کنم.بنظرم کار جالبیع پول هم ک توشه .گخدا کنه واقع ...

عزیزم گول اینجور چیزارو نخورید مشخصه کلاهبرداریه 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاهبرداریه مث هشتگ مدیا و فلان  شرکت نکنین

عزیزم این مثل هشتگ مدیا نیست ک ملیاردی کارمیکنه...والا دوروزی ۵۰تومن اونقدر پول زیادی نیست ک بخاد کلاهبرداری باشه بعدشم الکی که تواینستا ما همه پیجای رو دنبال میکنیم اینم یبار امتحان کنیم پولی دریافت کنیم

خدایا شکرت
من اینستا ندارم وگرنه محض سرگرمی هم که شده قبول میکردم...هرچند چون تاحالا ازین برنامه ها نداشتم کارب ...

عزیزم بخدا باد آورده نیست من خودم روزی ساعت کارمیکنم ....وقت میزارم تا پول بده اگه وقت نزاری هزارتومنم نمیده والا

خدایا شکرت
عزیزم بخدا باد آورده نیست من خودم روزی ساعت کارمیکنم ....وقت میزارم تا پول بده اگه وقت نزاری هزارتوم ...

اینستا ندارم عزیزم😓 اگه هم داشتم بلد نبودم... چون میگم دیگه ازین چیزا سر در نمیارم.

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚