2777
2789
عنوان

بچه ها پول دراوردن فقط باگوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه صرف پول نت میشه اخه 😓

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
عزیزم یه سایت هست ک همه پیجای خارجی مثلا پول میدن بهش تا براشون فالوور و لایک واقعی بیاره...بعد ما ک ...

باب اسفنجی جون ازیکی درباره این کارمیپرسیدم معرفیت کرداینستاندارم میشه توخصوصی پاسخمابدی درخواست دادم

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

بچه ها منم یه کار اینترنتی سراغ دارم خیلی پولش کمه اما خیلی راحته فقط تو روز یک ربع وقت میگیره خیلی هم کم حجم میبره اگه خواستید برید تو سه تا لینک زیر ثبت نام کنید

https://buxnext.com/?ref=Farzaneh

https://paybux.net/?ref=Farzaneh

https://tscobux.net/?ref=Farzaneh

نام کاربری رو انگلیسی بزنید  اطلاعاتتون رو. واقعی بزنید تا موقع واریز پول به مشکل نخورید بعد از عضویت برید تو قسمت کسب درامد مشاهده آگهی رو بزنید یه دونه اگهی رو انتخاب کنید اون بالا یه نوارسبز رنگ ریزی میاد صبر کنید پربشه بعد چندتا عکس کارتونی میاد اونی که برعکس هستش رو انتخاب کنید بعد از تشکر ازتون برید سراغ اگهی بعدی و همینطور دونه دونه اگهی هارو ببینید

سوالی داشتید تو خصوصی بهم پیام بدید

عزیزم گول اینجور چیزارو نخورید مشخصه کلاهبرداریه 

گلم کلاهبرداری نبود خیلیم واقعی بود من خودم و چندتا از همین بچه های نی نی سایت اونموقع پول دراوردیم ولی دیگه با فیلترکردن اینستا و قوانین جدیدش که نمیشه لایک وفالو زیادی انجام بدی و بلاک میکنه دیگه گت لایک نمیرزه و من کارنمیکنم...وبرااین جواب دادم ک فقط بگم اصلا کلاهبرداری و الکی نبود

خدایا شکرت