2777
2789
عنوان

بچه ها پول دراوردن فقط باگوشی

2426 بازدید | 73 پست

بچه ها بخدا خودم دارم ازش پول درمیارم...

.اونایی که دوست دارن تاپیک یکی مونده به آخرم رو بخونن

درخدمتم😚😚😚

ایدی اینستامم bahar _7_6 خواستین اونجا پیام بدین کامل راهنماییتون میکنم بیاین روزی دوسه ساعت وقت بزارین ماهی ۱۲۰۰ درمیاد...هرجام خاستین اول تحقیق کنید بعد بیاین...چون سایتش معتبره و برای اینستا لایک و فالوور واقعی میده درازاش هم یه پولی به ما میده ک براش کار میکنیم...سایت روسی هست و پول روسی(روبل میده)که به راحتی من از طریق صرافی آنلاین نقدش کردم و ریختن به حسابم....خب هم برای رضای خدااینجا میگم چون یکی عضوشد و دوروزی ۵۰تومن کارمیکنه شاید کمه ولی خیلللی واسه اون نیازبود...همم که یکم سود به من میرسه اگه تبلیغ کنم...براثبت نام توسایت هم هیچی پول نمیدین و فقط یه ایمیل میدین ک اونم مثل آیدی یه آدرسه دیگه...پس هیچ چیزی ازدست نمیدیم...خودم اولش گفتم شاید کلاهبرداری باشه ولی وااااقعا برام پول ریختن😍😍😁😁

به هرحال اگه خاستین من یادتون میدم بوووس به کله اتون😉😊😍😍

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جان من؟؟؟؟ 

چند روز پیش یه خانومه اومد گفت درآمدزایی  عالی و بدون هیچ هزینه اولیه و ..‌ حالا چی بود شرکت ای نوتی که کد های ussdمیداد بعد تحقیق کردم فهمیدم ممکنه کلاهبرداری باشه و ... بعد کارت ملی و اینا رو باید کامل میزدی والا ترسیدم انصراف دادم 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜

یاد بده

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
بگو همین جا چجوریه کاره؟ک اگر تونستیم اینستا نصب کنیم

عزیزم یه سایت هست ک همه پیجای خارجی مثلا پول میدن بهش تا براشون فالوور و لایک واقعی بیاره...بعد ما ک کاربرشیم از طرق همون سایت این پیجارو فالو میکنیم...سایت هم یه مقدارپولی به ما میده باید دوسه ساعت توروز وقت بزاریم الکی هم نیست...ولی خب درآمدش خوبه نسبت به بقیه سایتای کلیکی ک کور میشیم بعد اخرش ۳۰هزارتومن سر ماه میدن....

خدایا شکرت
بگوووو شدید لازم دارم😭😂😂فق اگ دروغ باشه کشتمت چون کلی ضربه از همین تبلیغا خوردم😂

بخدا دروغ نیست آخه مگه مرض دارم دروغ بدم اونم تواین اوضاع مردم‌....بخدا اول برای خودم واریزشد بعد اومدم تبلیغ کردم 

خدایا شکرت