2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اوایل خیلی عصبی بودم زود جواب همه رو میدادم یعنی اگه نمیدادم دلم خنک نمیشد ولی دوسال خیلی آروم شدم بیشتر صحنه که توش عصبی میشم ترک میکنم یا موضوع رو برای خودم خیلی بی ارزش میکنم

من اوایل خیلی عصبی بودم زود جواب همه رو میدادم یعنی اگه نمیدادم دلم خنک نمیشد ولی دوسال خیلی آروم شد ...

اگه موضوع واقعا مهم باشه چی؟  مثلا از کسی که خیلی بهش نزدیکی بی‌اعتنایی و بدی ببینی؟ 

من تمام تلاش می‌کنم حرف نزنم😁چون یه چیزی آدم میگه دیگه نمیشه کاریش  کرد یه بار م یکی بهم گفت وضو میگیرم اولش برام عجیب بود اما یه روز که واقعا داشتم میترکیدم انجام دادم واقعا آروم شدم بطرز شگفت انگیزی اثر داشت 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
اگه موضوع واقعا مهم باشه چی؟  مثلا از کسی که خیلی بهش نزدیکی بی‌اعتنایی و بدی ببینی؟

بهش آروم میگم اگه دیدم باز توجهی نکرد رهاش میکنم ولی قهر نمیکنم سرسنگین میشم باهاش بعد خودش میاد طرفم

بهش آروم میگم اگه دیدم باز توجهی نکرد رهاش میکنم ولی قهر نمیکنم سرسنگین میشم باهاش بعد خودش میاد طرف ...

حتی اگه شوهرت باشه هم رهایش میکنی؟
مرسی خوش بحالتون چقد عزت نفس دارید من خیلی بد شدم بهانه گیر و حرصی☹️☹️

حتی اگه شوهرت باشه هم رهایش میکنی؟ مرسی خوش بحالتون چقد عزت نفس دارید من خیلی بد شدم بهانه گیر ...

اتفاقا داشتم نحوه برخورد با شوهرمو میگفتم رهاش میکنم یعنی باهاش سرسنگین میشم مثل همیشه که شوخی بکنم حرف بزنم باهاش بشینم فیلم ببینم این کارراو نمیکنم ولی بهش سلام میکنم باهم غذا میخوریم موقع خواب میرم پیشش