2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد چیکار کنم

193 بازدید | 24 پست

شوهرم تیرماه عمل کرد هنوز باردار نشدم .دارم دیوونه میشم دیگه.پارسال تیرماه یه سقط ۶ هفته داشتم.افسردگی دارم از اونموقع

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال سقط بچه تا چند ماه میتونه باشه؟؟

معمولا ۳ماه اول بارداری.بعدشم کمتر میشه 

منم نی نی میخام😢😢از شانس ما کرونا هم اومد دکتر نمیشه رفت

دیگه جون ندارم یسال و۳ماه زندگی برام عذاب شده

عزیزم انشا..که زودتر باردار بشی منم در انتظارم ولی نمیشه متاسفانه .دیگ از بی بی چک حالم بهم میخوره ب ...

انشالله خدا کمکت کنه😘😘همش با خودم فکر میکنم که چ گناهی کردم که اینجوری تقاص دارم پس میدم

عزیزم من 4ساله منتظرم انقدر مثل شما ناامید نیستم

شما مشکلتون چیه گلم؟من بارداری قبلیم با یه اقدام همون ماه اول گرف ولی سقط شد کلا صبرم کمه

از بعد سقطت ناراحتی؟ 

دختر من بچمو شهریور پارسال تو ۳۸هفتگی از دست دادم

دیوونه شدم

هرچی میام خودمو آروم کنم یه شب خوابشو میبینم و دوباره میریزم به هم

امیدوارم خدا به زودی بچه سالم بهت هدیه بده عزیزم

شما مشکلتون چیه گلم؟من بارداری قبلیم با یه اقدام همون ماه اول گرف ولی سقط شد کلا صبرم کمه

حالا خوبه شما باردار شدی من اصلا هیچی هیچ اثری ..نمیدونم حالا دکتر برام آزمایش روز سوم قاعدگی نوشته برام انجام بدم ببینم چی میگه

از بعد سقطت ناراحتی؟  دختر من بچمو شهریور پارسال تو ۳۸هفتگی از دست دادم دیوونه شدم هرچی میام ...

وای بمیررررم😢😢😢😢من نه صدا قلبشو شنیدم نه چیزی ولی دست خودم نیس همش تو خاطرمه .چرا بچتون مرد؟

حالا خوبه شما باردار شدی من اصلا هیچی هیچ اثری ..نمیدونم حالا دکتر برام آزمایش روز سوم قاعدگی نوشته ...

شوهرتونم ازمایش داده؟انشالله که خیره

وای بمیررررم😢😢😢😢من نه صدا قلبشو شنیدم نه چیزی ولی دست خودم نیس همش تو خاطرمه .چرا بچتون مرد؟

اصلا هیچیش نبود بچم

سالم سالم 

قلب کوچولوش عین ساعت میزد

یهویی الکی ایست قلبی کرد

خودم فهمیدم همون روز تکون نمیخوره

بعدم گفتند مرگ با علت ناشناخته

اصلا هیچیش نبود بچم سالم سالم  قلب کوچولوش عین ساعت میزد یهویی الکی ایست قلبی کرد خودم فهمی ...

بمیرررم.انشالله که باردار میشین ب این زودیا.جاش پر میشه واست.شما تو برنامه اوما نبودی؟