2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی و ازدواج

446 بازدید | 46 پست

من پزشکی تعهدی قبول شدم تو یکی از شهرهای خراسان 

حالا میخوام ازدواج کنم نامزدم از ایلام 

من ترم اولم میگه بیا انصراف بده هزینش خودم میدم ... ولی انصراف بده بریم ایلام ... واقعا موندم 🥲یعنی انصراف بدم دوباره برا کنکور بخونم ؟ 

خدا هست مگه نه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم هرگز قبول نمیکردم

پزشکی قبول شدی دختر چیز کمی نیست!

استقلالت رو فدای کسی نکن

فردا پس فردا چه تضمینی هست اون ادم تو زندگیت بمونه؟ادمه مناسبی واست باشه یانه؟

ولی مدرک پزشکیت که هیچوقت ولت نمیکنه،هیچوقت ازبین نمیره

شغل همسرت چیه درآمد ماهیانه چقدره

هم رستوران داره از خودش 

هم یه گاو داری دارن 

خودش هم همزمان داره حقوق میخونه 

الان فعلا ماهیانه صد میلیون داره حداقل 

خدا هست مگه نه ؟ 

اوها دختر پزشکی تعهدی خودش جرئت میخواد 

حالا که تو انقد قوی بودی که واردش شدی انصراف بدی؟

انتقالی نمیتونی بگیری؟ ازدواج کردنی میشه فک کنم

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

آخه ارزش نداره دوباره برای کنکور بخونی فدات شم 

پزشکی تعهدی بهتر از ازاده 

آزاد خیلی گرونه 

تعهدی لااقل خود دولت تضمینی بت کار میده حقوق میده بعد از ۴ الی ۵ سالم آزمون تخصص میدی اگه قبول شدی میتونی بخونی 

کسایی ام ک تعهدی نیستن باز همون ۲ ۳ سال طول میکشه تا تخصص قبول بشن 

مگه اینکه بخونی تلاش کنی برا دندون 

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

اوها دختر پزشکی تعهدی خودش جرئت میخواد حالا که تو انقد قوی بودی که واردش شدی انصراف بدی؟انتقالی نمیت ...

رفتم آموزش میگه به هیچ عنوان بهتون انتقالی نمیدیم

خدا هست مگه نه ؟ 

من بودم هرگز قبول نمیکردمپزشکی قبول شدی دختر چیز کمی نیست!استقلالت رو فدای کسی نکنفردا پس فردا چه تض ...

مدرکی که بعد هفده سال بهم میدن ؟ میگم بخونم شاید هم روزانه آوردم هم شهر شوهرم 

خدا هست مگه نه ؟ 

خب می‌خوایم عقد کنیم یکی. دو ماه دیگه میگه نمیشه که تو هفت سال اینجا باشی من اونجا

اتفاقا یکی از دوستان ما همین شرایط رو داشتن

دوتاشون هم پزشک بودن طرح داشتن و دود از هم بودن،اخرهفته ها همو میدیدن یاهرچندوقتی یکبار یکیشون مرخصی میگرفت میرفتن پیش هم‌میموندن الان هم استرالیا هستن

ولی خب این شرایط رو اقا ازاول پذیرفته بود و مانع رشد همسرش نمیشد

اتفاقا یکی از دوستان ما همین شرایط رو داشتندوتاشون هم پزشک بودن طرح داشتن و دود از هم بودن،اخرهفته ه ...

آخه ما هفده سال میشه من ده سال هم تعهد دارم 

انگار فقط اسمش روم 

خدا هست مگه نه ؟