2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 24 پست
انشالله خدا کمکت کنه😘😘همش با خودم فکر میکنم که چ گناهی کردم که اینجوری تقاص دارم پس میدم

ممنونم عزیزم .❤️ هیچ گناهی نکردی عزیزم این فکرارو نکن . همسرم هی بهم میگه فکرشو نکن اینقدر منتظر نباش یهو میبینی شد اما من نمیتونم فکر نکنم 😄😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بارداری الان؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

واست دعا میکنم عزیزم انشاالله به زودی خبر بارداریتو بگی برامون

توهم برا من دعا کن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
واست دعا میکنم عزیزم انشاالله به زودی خبر بارداریتو بگی برامون توهم برا من دعا کن

انشالله گلم دوتامون باهم  

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

من چهارماهه تو اقدامم دوماهه لتروزول میخورم ماه پیش نتیجه نگرفتم این ماهم خدا میدونه چی بشه.

12آذر اولین سالگرد عروسیمونه میخوام تااون‌موقع باردار بشم وکادو سالگردمون به شوهرم خبر بارداریمو بدم.

بازم قسمت هرچی باشه اون میشه توکل به خدا.

من چهارماهه تو اقدامم دوماهه لتروزول میخورم ماه پیش نتیجه نگرفتم این ماهم خدا میدونه چی بشه. 12آذر ...

انشالله که بی بی مثبتت میشه کادو سالگردتون

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

انشالله گلم همچنین .