2777
2789
عنوان

باردارهای 32تا34هفته بیاین ی لحظه

128 بازدید | 27 پست

سلام. توی این هفته هاسونوداریم انجام بدیم؟ کسی میدونه هزینش بادفترچه تامین اجتماعی چقدمیشه؟ 

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 35 هتمه ولی دکتر برای من ننوشت. 

مگه نمینویسن که ببینن وزن بچه چطوره ووضعیت اب دوربچه چ جوریه

مگه هفته چندی؟ 

هفته ۱۹. هزینه هم مونده دکترت سونورو چطوری بنویسه.من پارسال هم باردار بودم سونوی ۳۲ هفته رو آنومالی کامل نوشته بود با دفترچه تامین اجتماعی دویست و خورده ای دادم

هفته ۱۹. هزینه هم مونده دکترت سونورو چطوری بنویسه.من پارسال هم باردار بودم سونوی ۳۲ هفته رو آنومالی ...

ان شاء الله ک بزودی میگذره برات

انشاالله دلم پر می‌کشه بچمو بغل کنم.پارسال موقع زایمان بچمو از دست دادم از پارسال دلتنگ بچه هستم

انشالله به سلامتی بغلش میکنی. من 23 سونو دادم از اون به بعد دیگه نرفتم سونو وزن بچه هم 800 گرم بود. 

انشالله به سلامتی بغلش میکنی. من 23 سونو دادم از اون به بعد دیگه نرفتم سونو وزن بچه هم 800 گرم بود.& ...

انشاالله‌شماهم بسلامتی زایمان کنی عزیزم. واسه وزن جنین میفرستن .ولی شما بنظرم شاید نفرسته چون هفته ۲۳ رفتی

انشاالله‌شماهم بسلامتی زایمان کنی عزیزم. واسه وزن جنین میفرستن .ولی شما بنظرم شاید نفرسته چون هفته ۲ ...

آره چون جفتم سر راهی بود زیاد واسه سونو میفرستاد که خدا رو شکر اونم کشیده بود بالا.