بچه ها من دوماه پيش سقط داشتم الان دكترم برام آزمايش نوشته ، سوالي كه دارم اينه كه اين آزمايش چقدر زمان ميبره تا جوابش بياد؟ من اينماه كه پريود شدم اقدام كنم؟ اگه جواب بعد از اقدامم بياد مشكلي نداره ديگه؟ نهايت ميخواد از روي اونا بهم دارو بده
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازمایش چی؟ ایمنی و انعقاد و اینا؟ چندتا سقط داشتی؟
بله، اولين بارداريم بود ولي خيلي اذيت شدم هم خودم هم شوهرم خيلي غصه خورديم، ديگه ميترسم بدون اينكه بفهمم دليلش چي بود باردار شم ولي از طرفي شوهرم همه ش ميگه كي دوباره بچه دار ميشيم واسه همينه م ميخوام اقدام كنم
خونریزی هم داری؟ جوابش یک روزه میاد اگر منفی بود میتونی اقدام کنی
٢٧ روز خونريزي داشتم بعدش پاك شدم الان دو هفته گذشته منتظرم تا پريود شم برم آزمايش بدم، آخه براي همسرم آز اسپرم نوشته من خوندم نوشته بود يكماه جوابش زمان ميبره
٢٧ روز خونريزي داشتم بعدش پاك شدم الان دو هفته گذشته منتظرم تا پريود شم برم آزمايش بدم، آخه براي همس ...
اگر ازمایش اسپرم نوشته که اون طول میکشه درسته
بزار جواب ازمایشش بیاد انگاری خودت میخواستی دلیل سقطت بدونی چیه دکتر اینا نوشته صبر کن بعدی هم یوقت مثل این نشه
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱