2777
2789
عنوان

فری بتا بالا در غربالگری اول

15165 بازدید | 44 پست

سلام. من تو آزمایشم بتا بالا بود 87زده ولی ریسک سندروم ها رو منفی زده ان تی هم نرمال بود کسی می‌دونه علتش چیه و چیز مهمی هست یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم. خیلی نگران شدم چون زده دوازده هفته باید سی باشه مال من از دوبرابر بیشتره ولی ریسک ها زد ...

ریسک ها خوبه دیگ. درواقع براساس اون بتا و بقیع مارکرها این ریسکها رو حساب میکنن پس نگران نباش

سلام بله اومد و خدا رو شکر سالم بود و جنسیتش هم مشخص شد.  دکترا الکی ترسوندن ما رو کلی هزینه ک ...

آزمایشات رو کجا انجام دادی ؟هم سل فری ،هم غربال ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
آزمایشات رو کجا انجام دادی ؟هم سل فری ،هم غربال ؟

من همه آزمایشهام رو آزمایشگاه نیلو میدم و خیلی راضیم

هر چند راهش کمی برام دوره، ولی سریع کار آدم رو راه میندازن و واقعا برای باردارها خیلی مناسبه. چون تمام معیارهایی که توی آزمایش مینویسن مخصوص خانمهای بارداره

من همه آزمایشهام رو آزمایشگاه نیلو میدم و خیلی راضیم هر چند راهش کمی برام دوره، ولی سریع کار آدم رو ...

غربالگری دوم رو انجام دادین ؟خوب بود ؟منم فری بتام بالابود ،اسکرینا منفی ،غربالگری دوم inhibinبالا بود بازم دکتر میگه چیزی نیست !!!باور نمی کنم حرفاشون رو 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم