2777
2789
عنوان

کیادوقطبی هستن یابودن ویااطرافیانشون وخوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 80 پست
اینجا کانال یوتیوب دکتر هولاکوییه  با ف ی لتر شکن برو  دسته بندی موضوعی  دو قطبی ر ...

چشم ممنون🌹من به خودم خیلی مدیونم بایدبه خودم خیلی کمک کنم همش به فکردیگران بودم ازخودم غافل شدم

خاک تو سرش که خیانت کرده اصلا ارزش یه لحظه فککردن نداره خودتو نابود نکن فککن لیوان اب داشتی ریخت زمی ...

اگ ۲تا بچه نداشتم حتمااا اینکارو میکردم .. البت هنوزم دودلم چون از بیطرفی ام شوهرم بوردرلاین هست و همین الانم بستری و تحت درمان هست .. دکترش گفته یکی از علائم بیماریش همین خیانت کردناست 

الان دودلم ک برم یا بمونم .. دوراهی بدی ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم دوقطبی چیه اسی جون.یه نفر هست تو آشناهامون زود عصبانی میشه خودشو میزنه وسایل خونه هر چی دم دست ...

ایناشایدافسردگی باشه نمیدونم.ولی من یهو میل جنسیم شدیدشد یهو پرحرف شدم دلم میخوادکارای عجیب بکنم دوست دارم تغییرات یهویی پیش بیاد دوست دارم همه چیزو به بادبدم بعدیه.خوش اخلاق میشم خیلی.تنگی نفس دارم موقع عصبی شدن تمام بدنم میلرزه بالامیارم دست وپام وسرم کرخت میشه و...ایناهمش توهمین یک هفته اینطوری شدم

عزیزم خیلی از سلبیریتی ها هم این مشکلو دارن از جمله سلنا گومز و بیلی ایلیش

میخوام بت بگم غفط سعی کن خودت خودتو خوب کنی بیماریی هایی مثل این فقط ب ذهنت و فکرت بستگی داره از قانون جذب استفاذه کن ذهنتو مثبت کن

اگ ۲تا بچه نداشتم حتمااا اینکارو میکردم .. البت هنوزم دودلم چون از بیطرفی ام شوهرم بوردرلاین هست و ه ...

عزیزم سخته اما قوی باش بخدا اول خودت حیفی بعدهم بچه ها بخدا.انشاالله ارامش به دلت بییاد

عزیزم من کم کم واروم اروم افسرده شدم چون زندگیم پرازمشکلات بودبا شوهرم اونم نسبت به من بی توجه بود ...

اینایی رو ک نوشتی دقیقااا انکار خودمم .. مخصوصا قدرشناسی همسر ک گفتی .. منم به شدم تو این زندگی .. از درون متلاشی ام .. اگ ب بچم شیر نمیدادم حتما میرفتم دکتر و ی دوره دارو مصرف میکردم .. شوهرم مشکل روحی داره والان ۱ هفته بستری و تحت درمان هست .. اصلااا دلم براش تنگ نشده و دوست ندارم برگرده بسکه خیانت هاش منو سنگ کرده .. ازاون دختر احساساتی ی زن بی روح و بی تفاوت ساخته

عزیزم بخاطر خیانت دیدم ۲قطبی شدی؟😔 منم خیانت های وحشتناکی دیدم وحالم خیلی بده .. اصلااا نمیتونم با ...

حتما به خودت کمک کن هرطوری میتونی دکترمشاوره دوست خوب..درچه حدبود چطورفهمیدی؟

عزیزم خیلی از سلبیریتی ها هم این مشکلو دارن از جمله سلنا گومز و بیلی ایلیش میخوام بت بگم غفط سعی کن ...

واقعا سلناهم دوقطبیه؟من عاشق این دخترم بهش نمیاد همچین مریضی ای داشته باشه

اینایی رو ک نوشتی دقیقااا انکار خودمم .. مخصوصا قدرشناسی همسر ک گفتی .. منم به شدم تو این زندگی .. ا ...

دقیقا همینه کسی که مریضی روانی داره کسایی که باهاش زندگی میکنن روهم مبتلامیکنه 

حتما به خودت کمک کن هرطوری میتونی دکترمشاوره دوست خوب..درچه حدبود چطورفهمیدی؟

۳سال پیش وقتی بچه نداشتیم عکس نیمه لخت زن همسایمون تو گوشیش دیدم .. نمیدونم چرا خرشدم بخشیدم 

چندماه پیشم سر ی داستانایی ک مفصله فهمیدم ۴ساااال با یکی بوده .. دیگ له شدم .. رابطه ی عاطفی ، جنسی همه جوره 

چطوری الان زنده ام نمیدونم