بچه ها امروزرفتم متخصص اعصاب و روان علایمم روگفتم گفت بهت شوک واردشده تشخیصش باتوجه به حالات من دوقطبی بودقرص برام نوشته.ماجرای اینکه چی شدبرمیگرده به قضیه تلخ خیانت که قبلانوشتم.الان هدفم اینه خوب بشم چون یک بچه کوچیک دارم
خاک تو سرش که خیانت کرده اصلا ارزش یه لحظه فککردن نداره خودتو نابود نکن فککن لیوان اب داشتی ریخت زمی ...
اگ ۲تا بچه نداشتم حتمااا اینکارو میکردم .. البت هنوزم دودلم چون از بیطرفی ام شوهرم بوردرلاین هست و همین الانم بستری و تحت درمان هست .. دکترش گفته یکی از علائم بیماریش همین خیانت کردناست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من کم کم واروم اروم افسرده شدم چون زندگیم پرازمشکلات بودبا شوهرم اونم نسبت به من بی توجه بود ...
اینایی رو ک نوشتی دقیقااا انکار خودمم .. مخصوصا قدرشناسی همسر ک گفتی .. منم به شدم تو این زندگی .. از درون متلاشی ام .. اگ ب بچم شیر نمیدادم حتما میرفتم دکتر و ی دوره دارو مصرف میکردم .. شوهرم مشکل روحی داره والان ۱ هفته بستری و تحت درمان هست .. اصلااا دلم براش تنگ نشده و دوست ندارم برگرده بسکه خیانت هاش منو سنگ کرده .. ازاون دختر احساساتی ی زن بی روح و بی تفاوت ساخته