2777
2789
عنوان

کیادوقطبی هستن یابودن ویااطرافیانشون وخوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 80 پست
با دارو کنترل میشه  اون حالات مانیک و دیپریشن  حتی روی احساسات و عملکرد تاثیر داره  ...

حتماعزیزم بخاطراون هم شده بایدخوب بشم اون کسی که بیخیاله شوهرمه حق نبوداین بلاسرمن بیادازخودم متنفرم اینقدرضعیفم واینطوری شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش منم هست من همش فک میکنم مال افسردگیه که درمان نمیشه اینجوری میشن. داداش منم صدا میفهمید اذیت بود چهره میدید کلا توهم بود شوک دادن دیگه صدا اینا قط شد اما قرص باید بخوره 

حتماعزیزم بخاطراون هم شده بایدخوب بشم اون کسی که بیخیاله شوهرمه حق نبوداین بلاسرمن بیادازخودم متنفرم ...

عزيزم بيشتر ماهايي كه لطمه ميخوريم مجبوريم دارو استفاده كنيم تا منبع آزار رو بتونيم نديد بگيريم يا تحمل كنيم ،وگرنه اونا كه بيمار واقعي هستن و اصلا به هيچيشونم نيس 

اگه یه هفتس که خیلی زود خوب میشی اصلا نگران نباش ولی حتما درمان دارویی رو ادامه بده و سر خود قطع نکن

دوقطبی حتما در اوایل بیست سالگی خودشو نشون میده 

من‌سن ایشونو نمیدونم 

اما در یه هفته پدیدار نمیشه

در دوران مدرسه یا دانشگاه همراه فراز و فروده 

تغییر رشته 

موفقیت و بعد رها کردن

نیمه تمام گذاشتن کارها

تغییر شغل

عشق های پر شور که معمولا انتخاب اشتباه و تحت تاثیر نوسان خلقیه

عزیزم بخاطر خیانت دیدم ۲قطبی شدی؟😔 منم خیانت های وحشتناکی دیدم وحالم خیلی بده .. اصلااا نمیتونم با ...

خاک تو سرش که خیانت کرده اصلا ارزش یه لحظه فککردن نداره خودتو نابود نکن فککن لیوان اب داشتی ریخت زمین هرکارکنی میتونی جمش کنی ؟نه پس بریز همه رو مثل اون اب بیرون. 😘😘😘

چرازمینه دارن معمولا.مثلاوجودیک نفردرخانواده که افسردگی یاحالاتش روداره اینودکترگفت

ببخشید چه علائمی داره؟ بخاطر خودم میپرسم البته من میدونم ریشه مشکلم زندگی با مادرشوهرمه خیلی اذیتم میکنه حالمو خراب میکنه

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
عزیزم بخاطر خیانت دیدم ۲قطبی شدی؟😔 منم خیانت های وحشتناکی دیدم وحالم خیلی بده .. اصلااا نمیتونم با ...

عزیزم من کم کم واروم اروم افسرده شدم چون زندگیم پرازمشکلات بودبا

شوهرم اونم نسبت به من بی توجه بود دوبارمنو تامرزطلاق بود ودوباره تکیه کردم وهمیناخودش

بهم شوک واردکرد خونه نشینی و مراقبت یک تنه ازبچه وکارای تکراری خونه حس قدرنشناسی همسرم وفکروخیال منوبدترافسرده کرد افسرده شدم این شوک دیگه کارموبه اینجاکشوند