2777
2789
عنوان

کیادوقطبی هستن یابودن ویااطرافیانشون وخوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 80 پست
بخشید بیماری شوهرتون چیه ؟!علائمش چطوریه؟!

اختلال شخصیت مرزی .. علائم دوقطبی رو داره و چیزای دیگ

مثلا دروغ ، پنهان کاری ، خیانت ، خشم غیرقابل کنترل ، احساس پوچی کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳سال پیش وقتی بچه نداشتیم عکس نیمه لخت زن همسایمون تو گوشیش دیدم .. نمیدونم چرا خرشدم بخشیدم  ...

هیچی مثل خیانت نیست یک زن روبخوای بکشی فقط باخیانت میمیره هیچی مثل خیانت ادمونابودنمیکنه

دوستان نی نی سایت جایی ک ادم ها با هم تبادل نظر میکنن شاید خیلیا این مشکلاتو دارن اما نمیدونن ک ببما ...

دقیقا نکته خوبی گفتی شما.خیلیا افسردگی معمولی دارن وپیگیرخودشون نیستن بعدهمین افسردگی عواقب بدی باخودش داره ونوع حاد وشدیدش ادمو نابودمیکنه متاسفانه ناراحتیای روحی مثل حسمی دیده نمیشن بایدخودمون به فکرخودمون باشیم نزاریم ریشه بزنه تووجودمون خشکش کنیم

واقعا سلناهم دوقطبیه؟من عاشق این دخترم بهش نمیاد همچین مریضی ای داشته باشه

اره عزیزم تازه سلنا گومز یکی از کلیه هاشم پیوندیه 

دیالیز میکرد یه مدت بعد یکی از طرفداراش بهش کلیه اهدا کرد 

مگه چه بیماریه ک بهش نیاد الان به جرعت میتونم بگم ۹۰درصد جهانیا و ایرانیا از نظر روحی یه مشکلاتی دارن حالا بعضیا کمتر بعضیا بیشتر

نباید این مشکل تو رو از پا بندازع یا فکر کنی ک چه خبر حالا من دیگه قرص میخورم و فلان

هیچکسسس جز خودت نمیتونه خودتو درمان کنه همینجور ک مشکلات و فکرات باعث به وجود اومدن این اختلال شد خودتم باعث از بین رفتنش میشی

شماچندوقته اینطوری هستی؟قرص میخوری ؟بهترشدی؟

من یه ساله کمی بهتر شدم البته خودم دوره های من دوست داشتنی و شکرگذاری رو هم شروع کردم

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
هیچی مثل خیانت نیست یک زن روبخوای بکشی فقط باخیانت میمیره هیچی مثل خیانت ادمونابودنمیکنه

اره بنظرم از داغ عزیز هم بدتره .. اونو میتونی هضم کنی ولی اینو نه .. من اگ شوهرم میمرد انقدر عذاب نمیکشیدم

من خودم یه مشکلی ک دارم اینه ک مدام خودمو با بقیه مقایسه میکنم و از خودم بدم میاد و خودمو دوست ندارم این باعث شده ک حتی دیگه نتونم درس بخونم

نمیدونم مشکلم چیه هر کی میدونه راهنماییم کنه

ببین من دوره افسردگی ای گذروندم به جایی رسیدم درست نمی تونستم حرف بزنم ، رفتم پشت بوم هوا رو بو میکردم بوی بیرون میداد ببین چقدر تو خونه مونده بودم اصلا یه وضعی 

بهت چله زیارت عاشورای آیت اله حق شناس به همراه ترک گناه خصوصا زبانی ها غیبت و دروغ و ... نماز اول وقت و انجام واجبات به شدددت بهت توصیه میکنم به خدا شدید نزدیک شو رابطه قوی بگیر از ش بخواه بسازتت

اره بنظرم از داغ عزیز هم بدتره .. اونو میتونی هضم کنی ولی اینو نه .. من اگ شوهرم میمرد انقدر عذاب نم ...

من به شوهرم گفتم انگاریکی ازاعضای خانوادم فوت کرده.من رفتم لباس مشکی هم خریدم بهش گفتم میخوام تاچهل روز برات سیاه بپوشم چون اون لحظه که فهمیدم برای من مردی

ببین من دوره افسردگی ای گذروندم به جایی رسیدم درست نمی تونستم حرف بزنم ، رفتم پشت بوم هوا رو بو میکر ...

اره دوباره نمازروشروع کردم البته کمی سست هستم مثلا نمازصبح روبیدارهم باشم حوصله ندارم بخونم

اره دوباره نمازروشروع کردم البته کمی سست هستم مثلا نمازصبح روبیدارهم باشم حوصله ندارم بخونم

ببین باور کن این خداست که به دردت میخوره بیخیال غم دنیا و آدماش بشو

خودش میگه فقط درحدبوسه صورت که توعکس هست ولی من دیگه باورنمیکنم چون دروغگوهست

خیلی سخته .. خدا فقط ب دلهای ما آرامش بده

من واقعا نمیدونم وقتی همسرم برگشت چیکار کنم .. دلم باهاش نیست دیگ .. فعلا بخاطر بچه هام موندم

من آخرین بار ۸ماه باردار بودم فهمیدم .. با همون شکم رفتم با دختره قرار گذاشتم دیدمش .. اینکه ازمن چی گذشت فقط خدای من میدونه 

شناسنامم همش تو کیفمه هرلحظه میخوام بذارم برم