2777
2789
عنوان

کیادوقطبی هستن یابودن ویااطرافیانشون وخوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلای ماهستش البته نوع شدید توهم میزنه. میدونم بادارو کنترل میشه، اما بنظرم از طب سنتی کمک ...

توهم دوقطبی نیست 

اسکیزوفرنه 

دو قطبی عصبانی میشه 

یه دوره دپرس و افسرده است 

یه دوره شارژ و پر انرژی و میخواد کارای بزرگ کنه

نمیخوام ناامیدت کنم من ی مدت راجبش تحقیق کردم خوبی صد درصد هیچ وقت اتفاق نمیفته ولی میتونه کنترل و روز ب روز بهتر بشه...خاطرات ی دکترو خوندم ک خودش دچار بود...

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
اگه داروهاتو خوب مصرف کنی زود حل میشه ولی برای کسانی که دیر تشخیص داده میشن زمان درمان طولانی 

من کلایک هفته هست اینطوری شدم اخلاقم بشدت متغیراینجا خیلی ممنونم ازاون کاربری که تاپیک زدم وتشخیص دادمدیونشم 

ممنون اتفاقاخیلی اهل کتاب خوندن هستم میخونم حتما

کمک میکنه چیزایی که تو ذهنت میگذره رو خودت کنترل کنی ذهنتو از گذشتت و چیزای منفی خالی کنی

یه جور مراقبه رو یاد میده

البته به شرط این که هر روز وقت بذاری و تکنیک ها رو تمرین کنی میلیون ها نفر تو دنیا با این تکنیک ها به موفقیت رسیدن امیدوارم شما هم چندماه دیگه خبر خوب بدی بهمون

خواهش میکنم وظیفست  

توهم دوقطبی نیست  اسکیزوفرنه  دو قطبی عصبانی میشه  یه دوره دپرس و افسرده است  ...

دکتر تشخیص داده واین چون حادشده توهم میزنه، مشکلشون ژنتیکی هست اما بقیه خانواده خفیف هستش

من کلایک هفته هست اینطوری شدم اخلاقم بشدت متغیراینجا خیلی ممنونم ازاون کاربری که تاپیک زدم وتشخیص دا ...

اگه یه هفتس که خیلی زود خوب میشی اصلا نگران نباش ولی حتما درمان دارویی رو ادامه بده و سر خود قطع نکن