2777
2789

بچه ها امروزرفتم متخصص اعصاب و روان علایمم روگفتم گفت بهت شوک واردشده تشخیصش باتوجه به حالات من دوقطبی بودقرص برام نوشته.ماجرای اینکه چی شدبرمیگرده به قضیه تلخ خیانت که قبلانوشتم.الان هدفم اینه خوب بشم چون یک بچه کوچیک دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوقطبی ژنتیکی نیس؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یکی از فامیلای ماهستش البته نوع شدید توهم میزنه. میدونم بادارو کنترل میشه، اما بنظرم از طب سنتی کمک بگیر سودای مغز که زیاد بشه بیماری های روحی پیش میاد که یکیش فکروخیال زیاد هستش، بادارو میتونی کنترل کنی اما طب سنتی ریشه کن میکنه واینکه ورزش حتما هرروز انجام بده

شوهر خواهرشوهرم اینجوری بود ولی خب بنده ی خدا کسی رو نداشت کمکش کنه سکته کرد مرد ،خواهر شوهرمم خیلی سعی کرد کمکش کنه ولی چون خودشم تلاشی نمیکرد برای خوب شدن اونم طلاق گرفت ولش کرد با یه بچه...ولی من مطمعنم شما خوبی چون خودت دنبال درمانی و دوست داری حالت خوب بشه،گلم ممکنه داروهایی که اول بهت میدن خواب آور باشن باید تحملشون کنی تا دکتر برات کمشون کنه و حالتات کنترل بشن اونموقع دیگه مشکل خاصی نداری😊

با دارو کنترل میشه 

اون حالات مانیک و دیپریشن 

حتی روی احساسات و عملکرد تاثیر داره 

و اگه برای درمانش اقدام نکنی و با حرفای خاله خانباجی از خوردن دارو صرف نظر کنی

برای فرزندت هم خوب نخواهد بود

انگار با شما سوار یه کشتی در امواجه و هر لحظه به سویی میره 

اینکار رو برای ثبات و امنیت اون انجام بده