2777
2789
عنوان

مامانم به خواهرم و برادرم توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 34 پست
اها گفتم که مبهم نوشتی شاید دلیل بدرفتاریشونم همین توجه زیاد پدرته ،پیش میاد دیگه تو بیشتر خونواده ه ...

دلم میخواد کار کنم حداقل خرج خودمو بدم تا سر این که الان منت میزارن رو بردارم ولی بهم میگن ت  هیچ پخی نمیشی ولی ابجیم سه سال پشت کنکور تجربی هیچی قبول نمیشه مرگن کاش زهرا دکتر بشه با ایکنه ۱۰ ملیون دادن واسه کتاب

ولش کنی  من دیگه عادت کردم ولی بعضی موقع ها میام تو اتاقم گریه می کنم به خودم فحش میدم میخواستم الان با چند نفر حرف بزنم  و درد و دل کنم چون هیچ کسی نمیگم تو دلم نگه میدارم با خودم حرف میزنم تو اتاقم تنها ببخشید شما را ناراحت کردم به هرحال باید برای آینده هم تلاش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کنی  من دیگه عادت کردم ولی بعضی موقع ها میام تو اتاقم گریه می کنم به خودم فحش میدم می ...

اشکال نداره عزیزم درکت میکنم کار خوبی میکنی هرچن وقت یدفعه بیا حرفاتو بگو اینجا هستن کسایی که حرف دلتو بشنون وباهات همدردی کنن متاسفانه رفتار بعضی خونواده ها زیاد خوب نیست الان ازبیشتریا بپرسی ازاین چیزا میگن می نالن  واقعیت اینه نمیشه اونارو عوض کرد ولی میشه برای زندگی بهتر خودت تلاش کنی  فقط زیاد جوابشونو نده درستو بخون زیاد به حرفاشون اهمیت نده برای خودت کارهایی که خوشحالت میکنه رو انجام بده بالاخرا اینروزاهم میگذره وانشالله روزهای بهترم میاد 

دلم میخواد کار کنم حداقل خرج خودمو بدم تا سر این که الان منت میزارن رو بردارم ولی بهم میگن ت  ه ...

حرف خوبی بهت نمیزنن مهم اینه که خودتو نبازی  رویا داشته باشی برای رویاهات برنامه ریزی کنی وبرای رسیدن بهشون حداکثر تلاشتو بکنی خدا بزرگه