سلام دوستان من بچها آخرم و مامانم همش از خواهر بزرگترم دفاع میکنه و همیشه من مقصرم با منه نمیدونم چرا که برادرم احساس می کنم منو دوست نداره وقتی بابام چون بچه کوچیک همه چی برام نمیخره و این حرفی که شروع میشه میگم به بابام میگم تو دختر تو دوست داری انجام بده مامانم خیلی بد دهن میکنه با میگه که تو خری تو همه چی هستی هر چقدر کار می کنم به چشم نمیاد چیکار کردی چیکار کنم کمکم کنید
اها گفتم که مبهم نوشتی شاید دلیل بدرفتاریشونم همین توجه زیاد پدرته ،پیش میاد دیگه تو بیشتر خونواده ه ...
دلم میخواد کار کنم حداقل خرج خودمو بدم تا سر این که الان منت میزارن رو بردارم ولی بهم میگن ت هیچ پخی نمیشی ولی ابجیم سه سال پشت کنکور تجربی هیچی قبول نمیشه مرگن کاش زهرا دکتر بشه با ایکنه ۱۰ ملیون دادن واسه کتاب
ولش کنی من دیگه عادت کردم ولی بعضی موقع ها میام تو اتاقم گریه می کنم به خودم فحش میدم میخواستم الان با چند نفر حرف بزنم و درد و دل کنم چون هیچ کسی نمیگم تو دلم نگه میدارم با خودم حرف میزنم تو اتاقم تنها ببخشید شما را ناراحت کردم به هرحال باید برای آینده هم تلاش کنم
ولش کنی من دیگه عادت کردم ولی بعضی موقع ها میام تو اتاقم گریه می کنم به خودم فحش میدم می ...
اشکال نداره عزیزم درکت میکنم کار خوبی میکنی هرچن وقت یدفعه بیا حرفاتو بگو اینجا هستن کسایی که حرف دلتو بشنون وباهات همدردی کنن متاسفانه رفتار بعضی خونواده ها زیاد خوب نیست الان ازبیشتریا بپرسی ازاین چیزا میگن می نالن واقعیت اینه نمیشه اونارو عوض کرد ولی میشه برای زندگی بهتر خودت تلاش کنی فقط زیاد جوابشونو نده درستو بخون زیاد به حرفاشون اهمیت نده برای خودت کارهایی که خوشحالت میکنه رو انجام بده بالاخرا اینروزاهم میگذره وانشالله روزهای بهترم میاد