2777
2789
عنوان

مامانم به خواهرم و برادرم توجه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 34 پست
عتفاتعبدبابویدقد جان چند سالته؟ 

اون جان آخرش باحال بود 😂😂😂😂😂

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من بزرگترم ولی قضیه ام کاملا برعکسه...حتی سرسفره ام که میشینم بین غذا کشیدنم فرق میزاره ...

فکر نکنید شکمو وچاقم  نه اصلا ...گاهی احساس سربار بودن دارم...به خاطر این رفتارا کاملا حساس شدم ومتوجه میشم که چقد فرق میزاره حتی توغذا کشیدن...با گریه وقیافه گرفتنم درست نمیشه بدترش میکنن

فقط میدونم واسه به چشم اومدشون هیچ کاری نکن چون والدینی که از اول به چشمشون نیای تا آخر هم همین خواه ...

آرزوم اینکه یکم مادرم بهم محبت کنه انگار بچه سر راهیم من دیده بودم بچه اخر رو بیشتر دوست دارن 

ببخشید اسمم قبول نمیکرد شانسی زدم اومد  ۱۶

ببین اصلا ناراحت نباش بیشترا این مشکلو تو خونشون دارن 

زیاد حساس نباش 

سعی کن با برادر و خواهرت بحث نکنی ک دعوات کنن

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
۱۶

از طرز نوشتنت حدس زدم که باید همین قدا باشی

به خاله ای عمه ای مامان بزرگی کسی بگو‌باهاشون خرف بزنه

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود

یخورده مبهم نوشتی ولی معمولا تو خونواده ها این مشکلات هست یه مقدار مقصر خود ادمه یه مقدارم مقصر اطرافیانن اول اینکه جوابشونو نده حتی اگه خیلی ناراحت شدی فقط یاد بگیر مودبانه اگه حرفی داری بزنی  اگه هیچی برات نخرن خوب حق داری ناراحت بشی ولی اینکه همه چیزایی که میخوای بخرن اصلا منطقی نیست هم بخاطر درامدشون هم بخاطر اینکه واقعا لازم نیست هرچیزیو دوست داشتیم بخریم باید چیزایی که لازممونه رو بخریم گاهیم چیزایی که دوست داریم درستو بخون یه کاری یا هنری یاد بگیر برای خودت هرچی دوست داشتی بخر کروناهم رفت برو باشگاه سرکار پیش دوستای خوب اینجوری زیاد تو خونه نیستی که اذیت بشی تو کارای خونه هم کمک کنی  اول اینکه تجربس برای زندگی خودت بعدشم خدا خودش میبینه خودش یجایی برات جبران میکنه پس زیاد بخاطرش خودتو ناراحت نکن 

از طرز نوشتنت حدس زدم که باید همین قدا باشی به خاله ای عمه ای مامان بزرگی کسی بگو‌باهاشون خرف ...

از شانس بده من بابام تک فرزنده عمه و عمو ندارم مامان بزرگام هم فوت شدن خاله هم ندارم یعنی بدبختی بیشتر از این

یخورده مبهم نوشتی ولی معمولا تو خونواده ها این مشکلات هست یه مقدار مقصر خود ادمه یه مقدارم مقصر اطرا ...

نه وضع مون خوبه سه تا ماشین داریم دوتا هم خونه ولی بابام بهم توجه میکنه و هم چی میگیره برام میگن تو دخترتون دوست داری خدا شانس بده

آرزوم اینکه یکم مادرم بهم محبت کنه انگار بچه سر راهیم من دیده بودم بچه اخر رو بیشتر دوست دارن 

آرزوی منم بود ولی خب درست از لحظه ای که دیگه تلاش برای به دست آوردن محبتشونو گذاشتم کنار و سعی کردم حال خودمو خوب کنم ، اونا هم رفتارشون بهتر شد. منم چون روی  پیشرفت خودم تمرکز کرده بودم کم کم شاهد موفقیت هایی توی زندگیم بودم و همینم باعث شد کلا دیگه از دوارن بچگیم ناراحتی ای توی دلم نمونه و الان خیلی آرامش بیشتری دارم. روابط خانوادگی هم خیلی بهتره.

وای من بچه وسطیم یه داداشم تازه سربازیش تموم شد یکیم ازم ۵ .۶ سال کوچیکتره 

وقتی داداشم از سربازی میومد مادر و پدرم بهش میرسیدن بغض میکردم شبا گریه میکردم 

انقد ضایه بودم مامان و بابام متوجه شدن ولی دست خودم نبود چون حساسیت نشون میدادم الانم با اینکه داداش کوچیک دارم مامانم تو درس بهش کمک میکنه حسودی میکنم 

کلا مشکل از منه 😂😂😂

آرزوی منم بود ولی خب درست از لحظه ای که دیگه تلاش برای به دست آوردن محبتشونو گذاشتم کنار و سعی کردم ...

کاش تو بیمارستان عوض میشدم کاش تو یه خانواده فقیر بودم ولی یکم آرامش و محبت بود

نه وضع مون خوبه سه تا ماشین داریم دوتا هم خونه ولی بابام بهم توجه میکنه و هم چی میگیره برام میگن تو ...

اها گفتم که مبهم نوشتی شاید دلیل بدرفتاریشونم همین توجه زیاد پدرته ،پیش میاد دیگه تو بیشتر خونواده ها همینه گفتم که باید تحمل کنی بتونی درستو بخونی بری دانشگاه یا سرکار کمتر توخونه باشی واذیت نشی 

از شانس بده من بابام تک فرزنده عمه و عمو ندارم مامان بزرگام هم فوت شدن خاله هم ندارم یعنی بدبختی بیش ...

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود